Evenimente

Fac schimbări, dar rămân de cartier. :D #part1 Toma Ciurea și-a deschis coafor! #part2

Nu-mi plac schimbările. Cine mă cunoaște, știe, ca să zic așa. 😀 Prefer stabilitatea și, bineînțeles, siguranța zonei mele de confort. Dar, după cum știm cu toții, evoluție înseamnă tocmai ieșirea din această zonă.. Așa că, din când în când, mă pomenesc cu gânduri care mai de care mai.. fistichii. Îmi schimb covorul în cameră, muzica în mașină, locul genților :)) sau.. culoarea părului.

Fac schimbări, dar rămân de cartier. 😀 #part1

De la începutul anului, am încercat să-mi deschid nuanța de ciocolatiu din păr. Și mi-a ieșit.

Acum mă bate gândul să îmi fac o nouă schimbare. De data asta, ceva mai pronunțată. Nu aș vrea să divulg prea multe, tocmai pentru a avea și o parte a doua din acest subiect. 😀 Hint: va fi tot o nuanță deschisă.

Ca să înțelegeți mai bine care e treaba cu „rămân de cartier”, voi trece la următorul subpunct al articolului de azi, și anume:

Toma Ciurea și-a deschis coafor! #part2

Cine este Toma Ciurea? Este un domn hairstylist, școlit vreo 8 ani prin Franța, revenit în România în urmă cu 4 ani.

Începând cu data de 7 septembrie, atunci când am participat la deschiderea oficială a celui de-al doilea salon Toma Ciurea (Coafor), zona Tineretului a câștigat un loc al transformărilor sau, dimpotrivă, un loc unde să mergi liniștită de fiecare dată când dorești să-ți tunzi „numai vârfurile”. 😀

Provocarea acestui nou salon „de cartier” este de a aduce mai multă îndrăzneală în abordarea
tunsorilor, a vopsitului și coafurilor. De regulă, în saloanele de cartier se merge pe un stil mai clasic, mai
comun, lucru pe care ne propunem să îl schimbăm cu noua noastră abordare. Ne dorim ca clientele
noastre să poată avea tunsoarea îndrăzneață pe care și-o doresc la prețuri decente, fără să fie nevoie să
se mai deplaseze în saloanele de lux ale capitalei.” – Toma Ciurea.

Tocmai de aceea zic eu că rămân de cartier. În curând (în septembrie există și o ofertă – 10% discount sau un spălat cu masaj gratuit, la o tunsoare sau un coafat), voi merge să încerc să fac o schimbare. Mai ales că am acest subpunct pe lista mea de dorințe (check it! :D).

La deschidere, am asistat la o schimbare de look în direct: o tipă cu părul lung (de prin adolescență) s-a lăsat tunsă bob, o tunsoare lejeră, coafată cu bucle rebele, naturale, nimic încărcat sau ceva ce nu poți face acasă. Ai nevoie doar de o placă de păr și un spray fixativ.

După șocul schimbării, începi să te simți mai bine în pielea ta, să cauți alte coafuri pentru noua tunsoare, să te gândești cum să îl aranjezi astfel încât să te avantajeze din toate punctele de vedere.

Unde?

Toma Ciurea Coafor este situat în zona Parcul Tineretului, pe strada Piscului, nr. 16, bl. 42 la parter. E imposibil să nu-l remarci: un spațiu deschis, aerisit, extrem de primitor și cu o echipă formată din trei doamne extrem de cochete, cu un păr sănătos, frumos aranjat. Mă interesează aspectul ăsta. Nu știți vorba aia:

Să nu te lași niciodată pe mâna unui hairstylist chel. 😀

Acestea fiind spuse, vă las aici pagina de Facebook a salonului: https://www.facebook.com/tomaciurea.coafor/, unde puteți face programări. Acolo sau direct la numărul de telefon 0738.834.424.

În încheiere, mi-a venit în minte versul lui Eminem: Don’t let them say you ain’t beautiful.. 🙂 Ce e drept, trebuie să mai și lucrezi la asta. 😀

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!