Particip, nu asist!

Nu înghiți pisicile? Mănâncă-le! :))

Întotdeauna am iubit limba română și polisemantismul ei. Găsești corespondent oricărui alt cuvânt dintr-o limbă străină, de multe ori sensul păstrându-se nealterat. Mai greu e când vine vorba să traduci din română în engleză niște românisme, dar asta este altă poveste.

facebook.com 12088238_1185255901491474_4427130724512288938_n
Dușmanii-mi poartă pică, Dar n-au valoarea mea. Ha. Ha. Ha. (în engleză)

Astăzi scriu despre mesajele de pe tricouri personalizate. Încă de pe vremea când eram o liceană rebelă mi-am personalizat un tricou pe care scrisesem Sișu liber și La familia, în perioada în care artistul se răcorea după gratii (frumos joc de cuvinte, este?). 😀 Mai târziu, muhult mai târziu, cei de la B.U.G. Mafia și-au tras magazin online și mi-am făcut o comandă acoloșa, să fiu și eu, domn’e, Înapoi în viitor.

facebook.com 11855917_1033340500032401_3627597369368148133_n

Mai am și altele, dar n-o să stau acum să mă laud cu ținutele mele de fashionistă neconvingătoare. ;))

Atunci când a venit vorba să-mi aleg un tricou cu mesaj haios, m-am gândit că trebuie să existe unul cu pisici. Că doar suntem peste tot (vezi adresa blogului). 😀 În cazul în care nu exista unul, atunci îmi puteam personaliza un tricou după bunul plac. Ceea ce voi face în viitorul apropiat.

Dar am găsit. Ia uite-l:

tshirts.ro K7UJkDIazR_tricou_negru

Nu că-i mișto? 😀 Așa am zis și eu. Ui’ cum vine pi mini, uăi!

opisicaneagra.ro

Dacă vrei și tu un tricou cu mesaj personalizat (o imagine, câteva cuvinte, un logo de site sau poză cu iubita geloasă), pui mâna și faci comandă pe un magazin de cadouri și te premiezi pentru cea mai funky alegere a ta. Nu fi plictisitor și alege să porți lucruri care să te caracterizeze! Ești funny sau măcar așa ai impresia? Atunci alege să arăți asta! Ești crazy… dog lady? No problem, există atâtea tricouri în online. Tricouri ieftine, nu așa..

În fine. Cum am ajuns eu în posesia acestui mic drăcușor negru din care să mă înfrupt? Personal. :)) Am plasat comanda pe tshirts.ro (găsiți poze haioase și pe pagina lor de facebook), am primit un email de confirmare, apoi am așteptat telefonul prin care am fost informată că a doua zi pot merge să ridic tricouașul (să-l iau ca pe colet, nu-și ridică niminea niciun tricou, clar?). :))

tshirts.ro fb

Deși livrarea este gratuită, eu am vrut să merg să îl iau personal pentru că nu știam dacă voi fi acasă atunci când mă va suna curierul… mâncător. :)) Am ajuns repede la sediul din strada Leonida – e prin centru, pe acolo. Am căutat numărul 28 și am intrat. Acolo, ce să vezi? O echipă de tineri entuziaști pregăteau de zor coletele pentru voi, dragi colegi de competiție! Și nu numai. Ia uitați ce poze de culise am făcut:

tshirts.ro

tshirts.ro

Am primit tricoul cu un rânjet pe buze, știind că reacțiile nu vor întârzia să apară. Un tricou din ăsta te poate scoate ușor din încurcătură: nu știi cum să începi o conversație? Ha, ha. Întreab-o de tricou. Genială idee, nu?

tshirts.ro bazinga

Sunt curioasă (ca o pisică ce sunt) cum se va comporta materialul după prima spălare. Eticheta cu 100% bumbac îmi dă încredere că îl voi purta mult și bine de aici încolo. Vor mai urma, cum ziceam, și alte achiziții. O să vă anunț aici despre ce model va fi vorba. Surpriză! Fără pisici de data asta! Muhaha! 😀

Legându-mă acum de ceea ce ziceam în introducere, rog a se înțelege greșit mesajul meu. Eu mănânc pisicile pe pâine. Recunosc: I eat pussy! În rest, zic:

Nu înghiți pisicile? Atunci, mănâncă-le! :))


#5. Proba SuperBlog: Tricouri cu personalitate

super-blog.eu Tshirts_logo_sponsor_superblog_2015_proba

Comments

comments

5 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: