Particip, nu asist!

Un buchet de flori pentru un mănunchi de sentimente

„Mâna care leagănă pătuțul este mâna care conduce lumea.”

Cel mai de preț lucru pe care l-am învățat de la mama mea este iubirea de frumos. Acum, că am crescut, îmi place să o surprind oricând pentru că nu am nevoie de o ocazie specială pentru a-i arăta cât de mult contează pentru mine. Ea este numărul meu norocos și îmi dau seama pe zi ce trece că Dumnezeu nu a greșit atunci când mi-a suflat viață prin pântecul meu drag – Mama.

În gesturile mici, aparent neînsemnate, se adună toată dragostea dintre noi, oamenii – în salutul cald de Bună dimineața, în acel Ai grijă de tine sau Sună-mă când ajungi acasă. Mama îmi poartă de grijă și prin simple cuvinte îmi arată că nu există distanță între două suflete rupte din același trup.

Niciun cadou nu este prea mult sau prea puțin atunci când vine vorba despre acea bucurie pe care acesta i-o oferă mamei. Zâmbetul ei atunci când primește flori se reflectă întotdeauna în starea mea de spirit, în ochii ei, în sufletul meu. Atunci când vreau să-i ofer un coș cu flori, chiar dacă sunt departe de ea, nimic nu mă poate împiedica să caut un magazin online de livrare flori în București. Sub deviza Livrăm zâmbete, o comandă online are atâtea avantaje: surprinde plăcut și în mod real persoana dragă, ai posibilitatea de a-i transmite felicitări sau cuvinte frumoase adunate în buchet de sentimente, de ce nu, și plata cu cardul. Și toate acestea livrate gratuit.

buchetetrandafiri.ro cos-cu-15-trandafiri-roz-tuZIV

Zâmbetul celor dragi poate fi la doar o tulpină distanță.

Mi s-au scurs cuvintele, le-am scris cu aromă de trandafiri pe bilețelul ce plutește deasupra buchetului de zâmbete dintr-un mănunchi de sentimente: sufletul mamei mele dragi.

 Îți mulțumesc pentru tot, draga mea mamă! Te iubesc!


#18. Proba SuperBlog: Zâmbete la buchet

super-blog.eu BucheteTrandafiri-300x209

 

Comments

comments

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: