Particip, nu asist!

Viața bate filmul: scenariu de nuntă

Se uită în oglinda retrovizoare și se vede așa cum a visat: cu voalul alb pe creștet, prins în coafura lejeră. Buclele mari îi înrămează chipul luminos, încercat de emoții. Zâmbește și îl strânge de mână pe El, iar ochii trimit priviri verighetelor alese cu câteva săptămâni în urmă. A venit și momentul acela să le vadă pe inelarul stâng. Oh! Cât îl iubesc… Astăzi este ziua cea mare și îmi doresc să fie perfectă. La fel ca noi… Au ajuns repede în fața hotelului unde aveau să petreacă cea mai frumoasă noapte din toată viața lor. Deși vin din provincie, au ales să facă nunta în București. Oricum, stau fără griji pentru că au unde să-și cazeze invitații: exact în aceeași locație. Ca să vadă patru stele… aurii. 🙂

super-blog.eu photo

Emoționați, mirii coboară din trăsura trasă de doi cai putere albi. Mai întâi El, apoi și Ea, atentă și elegantă. Pășește cu delicatețe, ținându-și strâns buchetul de cale. La intrare, personalul restaurantului i-a întâmpinat cu un pahar de șampanie pentru fiecare, iar orchestra a început să cânte.

În această notă relaxantă s-au desfășurat discuțiile despre ultimele detalii pe care mirii trebuia să le pună la punct: mesele sunt pregătite? Paharele pentru întâmpinarea invitaților? Mesele cum sunt aranjate? Meniul cum arată? Dar florile? S-au liniștit. Totul este perfect.

super-blog.eu 12047172_10153708553810561_642325336665005884_n

Artificiile însoțesc primul dans al mirilor. Aceștia se leagănă de-a lungul scenei ca și cum ar fi purtați de val. De valul dragostei pe care o răspândesc de jur împrejur. Părinții îi privesc cu lacrimi în ochi: copiii lor s-au făcut mari. 🙂 Timpul se scurge neobservat printre invitați, iar tortul este luminat parcă de aceleași lumini ale începutului de seară… Fără să aibă nevoie de vreo dublă, totul decurge exact așa cum și-au propus: preparate desăvârșite, servire ireproșabilă, standarde peste așteptări. Zâmbetele au umplut sala cu voie bună, atmosfera de petrecere s-a menținut până spre dimineață, când fiecare, cu mic, cu mare, s-a retras de pe scenă. Mirii au tras cortina.

tumblr.com
tumblr.com

25 ani mai târziu:

Ei, cu tâmple ninse, cu chip brăzdat de griji, dar cu aceeași sclipire în ochi, uitându-se la fotografiile de nuntă împreună cu nepoțelul, exclamă:

– Eh, Good Old Times!


#13. Proba SuperBlog Scenariu de nuntă, la Golden Tulip Times

super-blog.eu 8888-golden-tulip-times-300x107

Comments

comments

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: