Aberații,  Comentez.,  Despre mine și ce lucruri minunate fac eu

10 motive pentru care mă bucur că a trecut vara..

Am văzut că e la modă treaba asta cu 10 motive pentru care.. e bine să bei cafea, introvertiții sunt mișto, bărbații înșală, o căsnicie eșuează sau cățeii ridică piciorul când.. în fine, ați prins ideea. Am zis să fac și eu o asemenea listă cu cele 10 motive pentru care mă bucur că a trecut vara. Mă gândeam eu așa, ieri, când veneam de la cumpărături. Așadar…

10 motive pentru care mă bucur că a trecut vara

1. economisim benzină – pentru că nu mai folosim aerul condiționat. Și încă un plus ar fi că mașina trage mai bine. Mai ales când e vorba de un motoraș micuț. 😀

2. răcoarea de dimineață mă ajută să mă odihnesc mai bine. Și temperaturile mai joase în general, dar vremea de dimineață mi se pare o binecuvântare în condițiile în care, pe timpul verii, mă trezeam cu soarele în pat. Așa e fereastra așezată. Sau patul. Oricum, dorm mai mult.

3. garderoba se schimbă – ceea ce nu face decât să mă bucure. Pentru că toamna poți purta, în combinații super reușite, sandale cu blugi, ghetuțe de toamnă cu pantaloni scurți, îți poți permite să porți de toate fără să riști să mori de cald.

4. începe școala – știu, sunt nebună, dar îmi place dintotdeauna toamna și așteptam cu sufletul la gură să vină ziua în care am voie să port ghiozdanul cel nou, să scriu cu stiloul cel bun, să îmi pun coperțile la caiete și să îmbrac uniforma. Și acum mai păstrez în suflet emoția regăsirii școlii și o retrăiesc aproape la fel de intens în fiecare an.

5. toamna se numără bobocii – se face vinul (acolo unde mai e cazul :D), se pun murături (am început de anul trecut să pun și eu și sunt extrem de mândră că îmi ies foarte bune), începi să tragi primele concluzii despre anul ce aproape se încheie. 😀

6. scăpăm de grija kilogramelor în plus – oarecum. Sună bine, nu? 😀 Da, da, știu.. E sănătos să avem grija de greutatea noastră pe parcursul anului, dar, pe bune, nu-i așa că în blugii ăia strâmți nu se observă o șaormă sau vreun meniu Mc în plus? Curaj.. Feel free! Dar nu free willy! :))

7. avem deja o grămadă de poze de editat din vacanța de vară. De vizionat, editat, publicat. Ceea ce voi face și eu în curând. În pluuus, putem face poze din alea faine printre frunze multicolore și copaci verzi-gălbui.

a-venit-toamna

8. scăpăm de povara „trebuie să am o vară minunată” sau de părerile de rău că nu te distrezi și tu cum vezi la alții pe facebook. 😀

9. se apropie sărbătorile de iarnă. Cum? Mai e până atunci? E ca și venit Moș Nicolae. Că doar am fost cuminți. Dacă a trecut vara, simt deja din octombrie miros de portocale și cozonac mâncat pe ritm de zurgălăi.

hello-december
Și gata. Sunt 9, nu-s 10 că nu vreau. :)) Until next time, bucurați-vă de bronz! În curând, se va duce și ăla! :))

Comments

comments

6 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: