București cu blocuri gri,  Evenimente,  Particip, nu asist!

A meritat din plin micul…

Atunci când aflu de câte un concert B.U.G. Mafia în București, nu știu, dar pur și simplu nu am cum să nu fiu acolo. N-ai fost acolo.. :)) Bine, am bilete pentru un concert la Brașov din martie 2020, dar s-a tot amânat. Sper să nu ne mai ia niciun „val” și să ne lase să fim peste tooooot..

Concert B.U.G. Mafia – Romexpo, 29 iulie 2022

Nu prea am scris despre astfel de evenimente. Nu mă întrebați de ce. Probabil că este o senzație pe care nu ai cum să o explici prea bine. A fost mișto? A fost foarte tare (la propriu și la figurat)? Am plecat aproape fără voce și obosită de parcă eu cântasem toate albumele plus vreo 3 bisuri? Meh, dacă nu ești genul, probabil că n-ai să rezonezi câtuși de puțin. Voi completa doar cu atât: fiori pe șira spinării (bă, mă lași? la bugi mafia ăia să ai așa ceva?), ceva „apă la șoricei” pe refrenul ăla și retrăiri.

Nu mai știu al câtelea concert B.U.G. Mafia la care am mers a fost ăsta, căci le-am pierdut șirul. Dar poate că de-aia am devenit dependentă de trăirile alea. Pentru că sunt retrăiri. Nu le pot numi amintiri, că nu-s. Sunt alte cărămizi peste alte cărămizi peste alte cărămizi din omul-fan ce le sunt. Și m-au tot construit de pe la 11 ani… Noroc cu frate-miu. În fine.

 „Micul” concert B.U.G. Mafia de la Romexpo a fost promovat cumva atipic. De cele mai multe ori, clipurile de promovare sunt scurte și „grave”. Mai ales când ne referim la cele mai de cartier așa. Acum, nu puțini au fost cei care au picat în capcana asta:

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de B.U.G. Mafia (@b.u.g.mafia)

Am râs, recunosc. Tocmai că sunt prea banale, ușurele și atât de la îndemână glumițele alea.. :)) „Micul” Paris. Cât poți tu de mâncare. Amici, de fapt. Da, lol :))) Ba chiar am primit o întrebare pe mess dacă „ăia au rămas doi”. „Ăia” n-au rămas doi, ești tu prost superficial și ți-o arzi aiurea. Băgător de seamă. Așa că ai rămas tu unul singur. În seen.

A meritat din plin „micul”.

Adică acea caterincă. Așa poți afla o groază de lucruri despre oamenii din jurul tău, fie el doar un mediu virtual. Vezi cine e băgător de seamă, dar se dă „fan dă mic”. Și nu mă refer doar la mesajul mai sus menționat, ci așa, în general. Comportați-vă sau spuneți o dată ceva total diferit de stilul vostru și vedeți ce se întâmplă în jur. În cercul vostru de prieteni sau cunoștințe. Da, da, multe adevăruri se arată după apus, zice versul. Eu zic că multe adevăruri se arată după ce ai (de) spus. :))

Am filmat câte ceva, dar, în afară de stories, nu am pus nimic pe nicăieri. Poate voi face un reel la un moment dat. Urmăriți-mă pe Insta și vedeți acolo.

A! Și mi-a mai plăcut și postarea asta. Citiți descrierea =))

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Uzzi (@uzzi_bpm)

Și asta:

Gata. Asta am avut de zis azi.

PS: În caz că nu ați văzut-o, las și eu asta aici:

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!