București cu blocuri gri,  Particip, nu asist!,  Playlistul lunii

Ane Brun vine în România!

Cine?

Ane Brun este o artistă internațională de origine norvegiană, cântă la pian și chitară și își scrie singură piesele. Din 2003, a reușit performanța de a înregistra opt albume și un DVD live. Piesele sale folk sunt profunde și aparent distante, dar tocmai asta le face atât de speciale. Toate conțin o chemare personală spre care vrei să mergi…

„Ane Brun e de 10 ani în topurile din Scandinavia și este una din cele mai remarcabile compozitoare și muziciene, cu 3 prestigioase trofee Spellemannprisen – echivalentul norvegian al premiilor Grammy. Urcă pe scene celebre și e invitată în turneu de Peter Gabriel, alături de care cântă în duet. Anul trecut, piesa ei solo “Don’t leave” s-a auzit în cea mai celebră pauză de reclame, în timpul Super Bowl-ului, pe coloana sonoră a unui spot al Asociației Americane pentru Lupta împotriva Cancerului. Ane compune mereu pentru chitară și pian, iar când nu este în turneu, artista se ocupă de propria ei casă de discuri, Baloon Ranger. ” (twinarts.ro)

Ce face?

Ane Brun vine pentru prima dată în România și va susține un concert extraordinar, oferit de Twin Arts, în timpul căruia vei simți cu intensitate maximă fiecare acord răspândit în sală de artistă. Așteptat de mult de publicul din România, concertul solo al artistei va fi însoțit de visuals, cu un playlist eclectic în care vor putea apărea cover-uri neașteptate după Bjork, Alphaville, Cindy Lauper sau PJ Harvey.

Unde?

La Sala Radio (Strada Gen. H. M. Berthelot 60-64, București).

twinarts.ro afis-ane-brun-web (1)

Când?

Duminică, 10 mai 2015, seara, la ora 20:00. Intrarea în sală se va face cu o jumătate de oră înainte de începerea concertului.

De ce?

„Ca un obiect de design creat în cel mai pur stil scandinav, muzica Anei Brun e mereu directă, mereu în contrast cu ce se află în jur, și atât de sclipitoare în simplitatea ei încât nu poate fi ignorată. Iubirea este mereu în centrul trăirilor ei de pe scenă, iar performance-urile sunt emoționale și intense. Ane Brun nu-și ascunde vulnerabilitatea, nici în muzică, nici pe scenă. Tot ceea ce cântă chiar se întâmplă pentru un moment, aievea, într-un act autentic pe care, în lipsa unui cuvânt mai bun, o să îl numim spectacol.”

Twin Arts

 Cum?

Dacă vă cumpărați bilete (95, 135 sau 175 lei, în funcție de locul ales), veți fi acolo și ne vom întâlni. 😀 Aș vrea să trăiesc o seară de neuitat, poate unică în viață, ascultând live așa ceva:

 

Comments

comments

10 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: