Recenziile Pisicii Negre

Baby Driver – acțiune, mafie, viteză și ceva dragoste..

Nu am mai scris de mult timp o recenzie de film. Am fost marți să văd Baby Driver, un film care m-a captivat încă de la primele secvențe, atunci când un puști conduce o mașină cu mulți cai putere, cu căștile în urechi, trecând razant pe lângă numeroase obstacole.

 

Baby Driver – acțiune

Nu știu exact de ce, dar filmul este interzis celor sub 15 ani. Probabil, din cauza unor faze mai.. sângeroase. Le-am „observat” și eu prin impactul pe care mi l-au oferit în timpul vizionării. Să vezi un om călcat în plin de o mașină, ca mai apoi să fie din nou strivit sub roți, după ce șoferul dă cu spatele.. 😀

Acțiunea se învârte mai ales în jurul acestui puști ce stăpânește extrem de bine volanul și care, mic fiind, a intrat într-o problemă de care nu a putut scăpa cu una, cu două. Iar aici intervine următorul subpunct..

Baby Driver – mafie

Ca în orice film de acțiune american care se respectă, apar și interlopii. Ăia cu armele, cu banii mulți, cu jafurile.. Crimele sunt la ordinea zilei și, din acest punct de vedere, chiar e o fază tare în film, cel puțin prin modul inedit prin care poți scăpa de un cadavru. *hehe*

Baby Driver – viteză

Se aleargă mult, poliție, crime, cum spuneam, acțiune, intriga nu este surprinzătoare, ba chiar previzibilă pe alocuri, însă punerea în scenă a subiectului este atractivă. Cu toate că au existat multe faze cam.. trase de păr. Am zis de câteva ori: Hai, frate, ești nebun? Cum să facă așa ceva? :)) În rest, toate bune.

Baby Driver – ceva dragoste

Bineînțeles că am avut și o poveste de dragoste, motorul întregii vieți, nu-i așa? Nu trebuia ignorată partea sensibilă a filmului, sentimentul, povestea, iubirea.. Băiatul se îndrăgostește de fată, dar cum va putea, oare, să-i spună cu cine are el de-a face? Că nu e doar un simplu choffeur. Aflați voi din film.

Apare azi, 30 iunie, în cinema, fiind distribuit de InterCom Film. Eu l-am văzut la vizionarea de presă. 😀

În caz că vreți să aflați mai multe despre regie, actori și alte detalii, găsiți pe cinemagia.ro. Nu le mai copiez și eu aici. :)) Vizionare cât se poate de plăcută!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!