Vlog

Ce este CIF (cistita idiopatică felină)? 🐈 Simptome, cauze, tratament și recomandări

În urmă cu ceva timp, am publicat pe canalul meu de YouTube un clip în care vă povesteam despre CIF, prescurtarea pentru cistita idiopatică felină. Și mi-am zis să public un articol și aici, pe acest blog ce este strâns legat (până la congruența perfectă) de pisici, nu-i așa? 😀

Din păcate, Neagra a suferit de această afecțiune și, trecând alături de ea prin toate fazele, mi-am zis să adun câteva idei despre toată această perioadă. Am încercat să vă vorbesc din propria experiență despre acest CIF (cistită idiopatică felină) sau cistită la pisici (o găsiți oricum la o căutare pe Google).

CIF – simptome, cauze, tratament

Am descris simptome, cauze, tratament, dar și ce recomandări mi-a făcut medicul veterinar atât pentru Neagra, cât și pentru Sissy. Nu voi reda în scris tot ce am povestit în vlog pentru că mi s-ar părea redundant. În plus, clipul conține tot felul de completări și imagini video cu Neagra, lucruri pe care nu aș avea cum să le redau aici fără să-și piardă din farmec.

Dar, pe scurt, dacă pisica ta urinează des sau, mai exact, încearcă să urineze, dar nu poate, atunci e cazul să mergi la medic. Culoarea urinei este, de asemenea, afectată în cazul cistitei. Aceasta va căpăta o culoare rozalie (din cauza prezenței sângelui). Pare destul de grav, dar, dacă luați măsuri la timp și îi administrați tratamentul imediat, pisica își va reveni destul de repede.

Vă las acum cu clipul:

Sper să vă fie de folos (în cazul în care vreodată, Doamne ferește, veți avea nevoie)! Am adăugat la finalul clipului niște imagini video inedite cu Neagra, imagini pe care nu le-am publicat nicăieri până acum. Pentru o doză de amuzament, desigur.

Noi ne revedem curând cu un nou vlog! Nu uitați de butonul de Like, dar și de Subscribe & Clopoțel! Mulțam!

Comments

comments

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: