Despre mine și ce lucruri minunate fac eu

Cea mai nouă listă – 2015

auto-content-creation

Inițial, am vrut să pun titlul „Sfârșituri de început”, dar m-am răzgândit la timp. E 2015, vin cu ceva nou! Vreau să scriu ca și cum ar fi sfârșitul lumii, iar eu transmit de la fața locului. Douămiiși5șpe a început din plin, se simte asta cu nasul liber și se vede cu ochiul tot atât de.. limpede. În fine, vorbăraie multă anul ăsta! Vorbim, de fapt scriem, frate! Adicătelea, mai precis, eu scriu, voi citiți.. I, robot, dacă știi. Totul va veni de la sine ca și cum ar fi vreun virus în wordpressu` meu care generează auto-content. 😀 Nu promit nimic, dar e de ajuns că scriu aici, negru pe alb! Ca în Bronx.

La mulț` ani! Să trăiți să înfloriți! Că dacă nu trăiești, cum ți se mai dezvoltă gineceul? Să vă fie casa masă și.. ce-ți doresc eu ție, dulce Românie? Ce-mi doresc și mie.

Nu am cum să trec cu vederea peste faptul că, nu-i așa, trebuie să mă laud cu sărbătorile mele cele mai mișto și cu mâncarea mea cea mai buuună și cu atmosfera caldă dimprejurul mesei și cu sufletul înrourat de speranța unui An Nou mai bun. Pfftt! Da, au fost speciale, dar într-un mod despre care nu vreau să vorbesc! Nu-și are loc aici, nu azi, un text pueril în care să vă fac „sâc!”, ci mai degrabă simt nevoia de bulbi, de o listuță. 😀 Un update, dar și subiecte ce vor urma:

  • am avut vacanță și a fost frig; am dat cu petarde care nu s-au auzit nici măcar cât Sissy a mea când cere miaupateu;
  • am lansat, pe 1 decembrie, Atelier jurnalistic Plus; mai multe detalii, zilele astea;
  • am avut de ales între a fi sau a nu fi.. Charlie! O să mă decid până la urmă și vă spun la ce concluzie am ajuns..
  • am fost la teatru;
  • #Eminescu, 165 de ani;
  • pisici la rezoluție maximă, anul ăsta.
  • și încă un bulbișor în plus, dar fără vreo idee, doar așa, că mi-e drag.hurma1

Nu mai stau acum să scriu, mi-am convins creierul că nu rezolvă nimic dacă nu doarme pentru că, în perpelirea mea, oricum nu ajungeam nicăieri. Așa că își dă shut down mai repede decât aș vrea, uneori. Acum am așteptat să fiarbă fasolea, am nimerit una veche de a stat pe aragaz câteva ore bune. De poftă, am „gustat” o porție așa, gloanțe, că nu mai rezistam mirosului de afumătură. 😀 Eniueiz.. Si iu sun!

 

Comments

comments

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: