Evenimente

Concert CTC: VD cuminte, Deliric cu mâna ruptă și DOCotabiță

Nu vă mai iau pe ocolite că aveți treabă. Gata cu sarmalele și cu boeufu’, acum suntem toți puși pe fapte mari. Unii cu sala, alții cu sala de mese.. Asta e, boss, mergem mai departe! 😀

Luna trecută, în Quantic (pub-ul ăla din zona Leu, pasaj Basarab, pe acolo), băieții de la CTC au susțint un concert care se anunța (sau trebuia) să fie cel mai tare, așa, ca de sfârșit de an. A fost surprinzător de puțină lume. Știindu-i pe val, mă așteptam să rupă norma, dar se pare că, pe 17 decembrie, lumea era deja cu gândul la vacanță, la cadouri și moși tinerei îmbrăcați în Moș Bătrân.. ăă, ăsta, Moș Crăciun.

Eu, ca de fiecare dată când văd că nu e înghesuială, m-am cam bucurat. Nu din heităreală de trupă, ci mai mult din nesuportare de melteni. Cu cât mai puțini, cu atât stau eu mai lejer și filmez mai bine. :)) Glumesc, a fost ok. Și ar fi fost ok oricum, mai ales că Vlad Dobrescu, DOC și Deliric chiar au dat tot pe scenă, susținuți din spate de DJ Nasa. Să dau duma aia veche și îmbâcsită?

Pe scenă fiind, au fost la înălțime.. Și la propriu, și la figurat.

Am bifat un clișeu, două, acum trec la explicarea, pe scurt, a titlului. Oare ce a vrut să spună jurnalista noastră acoloșa?

VD cuminte, Deliric cu mâna ruptă și DOC gen Cotabiță

Ca de obicei, am văzut un VD așezat, a spus ce a avut de cântat pe scenă, și-a făcut treaba bine. Când îl văd acum pe Dj Nasa, mă gândesc numai la accidentul ăla și la norocul pe care l-a avut.. Deliric a venit cu mâna ruptă, băgată în ghips, și a rupt norma, așa cum mă așteptam. Cum și-a rupt mâna? Păi, are un episod în vlogul lui în care arată fix căzătura care i-a provocat treaba. Căutați-l, de vă-nteresează.

Dintre toți, DOC m-a surprins cel mai tare. Fizic: a slăbit mult de tot, e aproape străveziu. Plus că transpiră mult. Bă, mult. La sfârșitul clipului vedeți cum își stoarce bluza de transpirație. Au curs apele pe el, la propriu. De la vreo aspirină, nu știu. :)) Bine, nu era necesar să o și arunce în public, nu e chiar Michael Jackson, dar îl înțeleg – adrenalina concertului abia încheiat.

Da, a fost un concert reușit. Aștept să merg la lansarea Deliric x Silent Strike, duminică, 4 februarie, Arenele Romane. Treijdă lei beletu’. Be there! 🙂

PS: Dacă ți-a plăcut filmarea, nu uita să dai Like/Subscribe! Pace acolo!

PS2: A doua poză cu Deliiiii Del (ne-ambidextru, dar tot extraterestru!) 😀

deliric opisicaneagra

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!