Evenimente

Concertul lui Horia Brenciu la Berăria H – un succes cu… spume!

Helău, pipăl! Am revenit pe aici așa, într-o fugă. Vreau să vă arăt câteva imagini de la concertul lui Horia Brenciu de la Berăria H. 😀 Marți s-a întâmplat asta, adică pe 7 iunie. Scriu data ca să-mi aduc aminte mai ușor în vremurile de apoi când îmi mai răsfoiesc blogulețul.

Toate bune și frumoase – marți, fără ceasuri rele (chiar mi s-a dus bateria la unul dintre ele), o pisică neagră (ăfcors)..

black cat black hat

…plus o dispoziție extra-mega-hepi. Băi, nu-i a bună! Nu-i ok să am starea asta de bine! îmi tot ziceam. :)) Ceva trebuie să se întâmple.. Ei bine, nu mai știam cum e să dormi și tu ca omul normal. În urmă cu o seară am adormit cu o oră mai devreme. Atât. O simplă oră și, uite așa, dispoziția mea a luat-o razna. La modul bun. 😀 Bine, să zicem că e doar despre somn..

Buuun. Vine invitația (mulțumescu-ți, omule!) scurt și la obiect:

-Mergi în seara asta la concertul lui Horică Brenciu, de la ora 20:00? în condițiile în care era deja ora 6 jumate seara.

-Scurt și sigur: vin!

Și cam aia a fost. Mie îmi place Horia, este un showman în toată puterea cuvântului. Nu-l mai văzusem niciodată live și am zis că nu trebuie să ratez ocazia asta. 😀

O să vă arăt câteva imagini pe care le-am filmat la concert. Treaba, vă dați seama, a fost muult mai amplă. Un mesa-show! Glume, veselie, energie, muzică drăguță, antrenantă… Aș mai merge și data viitoare la fel: fără să clipesc! 🙂

În seara asta sunt din nou la berărie. :)) Zici că m-au luat ăștia cu contract de promovare: de trei ori într-o săptămână.. Nu are cum să nu fie dubios. :)) Să nu fie! Pe bune că merg just for fun. Și pentru platoul lor din cămară: zacuscă, fasole bătută și salată de vinete. Spume de bere nu am avut că, mna, șoferiță cum mi-s, nu gust alcool. În public.

zacusca fasole batuta salata de vinete

Am uitat să vă zic la ce concert merg azi. Nu vă zic. Pun poze pe Facebook. Live. Hehe! Seee youu! 😀

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: