Fără categorie,  Particip, nu asist!

Cum mi-am redecorat camera pentru videoblog

De curând, de câteva săptămâni mai exact, mi-a venit o idee… interesantă, zic eu. Aș vrea să-mi fac videoblog! Păi, ce? Nu ar fi mai simplu așa? Vorbesc, îmi vedeți expresia feței atunci când mai fac sau spun câte ceva pe dos, nu aș mai avea nevoie de atâtea emoticoane. 😀 Plus că, din ce am înțeles de pe la conferințele despre blogging sau advertising, ultima tendință în social media este aceea de creare a unui conținut video.

Așa. Asta era ideea. Dar nu-i atât de simplu pe cât pare. Ai o cameră, un trepied și gata! Ești vlogger. Este foarte important și locul în care filmezi. Drept urmare, m-am văzut în situația în care va trebui să redecorez. 😀 Nu poate fi nimic rău în asta, bineînțeles! Mai ales că mi-am făcut de curând un card de fidelitate Diego și tare aș vrea să-l folosesc. E tare lăudat, dar pe bună dreptate. Ca posesor al acestui tip de card, ai numeroase avantaje:

  • promoţii lunare excepţionale cu reduceri de până la 50%;
  • servicii Diego unice, oferite exclusiv posesorilor de card de fidelitate;
  • aplicaţia este simplă, fără obligaţie de cumpărare – deși, la ce noutăți primești prin intermediul newsletterului, nu ai cum să zici pas. 😀

Acestea fiind spuse, zic să fim pragmatici, adică să vedem ce idei am avut eu pentru noul meu colț de rai. 😀 Prefer să am chiar la mine în casă natura, așa că merg pe verde.

  • mochetă – e primul pas: vreau mochetă verde deschis, monocrom, verde crud, să mă binedispună și în cele mai… triste momente – pun mochetă verde pentru zile negre, cum s-ar spune;

covor

  • tapet – acum am pereții albi, ar putea fi bine și așa, dar parcă m-aș vedea mai… înfrunzită. 😀

tapet

  • galerie și șină pentru perdea – acum am doar perdea și, sinceră să fiu, am de mult în plan să-mi cumpăr o galerie (nu din aia cu suporteri, acolo e vorba despre altceva). 😀 Lumina naturală e tare prietenoasă cu DSLR-ul meu, doar că somnului meu dulce de dimineață nu-i prea face bine să mă trezesc cu soarele direct la mine în pat. :))

galerii

Bun, astea-s câteva linii groase, ca să zic așa. Încă mai caut surse de inspirație la mi amigo Diego, pe pagina lui de Facebook. Ați văzut ultimele postări? :> Sunt sigură că mai găsesc eu câte ceva pe acolo, ceva să se potrivească cu noul meu statut de vlogger. 😀 Plus că au și niște servicii pe care nu le poți trece cu vederea. Dar poți, totuși, să arunci o privire:

diego servicii

diego servicii2

Dar, dincolo de fascinanta poveste cu vlogul, trebuie să fac o mărturisire. În premieră, exclusivitate și alte cuvinte din astea bombastice: proiectul ăsta al meu e unul de tipul DIY!! Yeeey! Cum nu știi despre ce e vorba? DIY e în engleză, domnule, și se referă la faptul că poți face, adică eu, pot face niște lucruri de una singură, cu mânuțele mele. Voila! 😀 Subiectul primului vlog:

Cum mi-am redecorat camera pentru videoblog…

Va urma… 🙂


#14. Articol scris pentru Spring SuperBlog 2016, „Fii propriul tău specialist în finisare!”

diego_logo

 

Comments

comments

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!