Evenimente,  Comentez.

Despre ce vorbim? Cu Teo, Vio și Costel. Plus ceva recomandări de podcasturi :D

Uite cum realizez că există părți extraordinar de bune ale carantinei. Deși, sinceră să fiu, nu prea le văd pe alea negative. 😀 Să lucrez de acasă nu mi-e străin deloc, poate de-asta îmi vine atât de natural. Cu organizarea nu stau perfect, dar hei! acum am timp să lucrez și la acest aspect.

Așa, cum spuneam, una dintre părțile pozitive ale statului în casă este faptul că te poți apuca să scrii despre evenimente pe care nu ai apucat să le povestești. 😀 Și să faci și ceva recomandări de podcasturi. Că poate, mna, au nevoie oamenii de ceva cu care să-și mai ocupe timpul în perioada asta.

Despre ce vorbim? Un show de stand-up la Sala Palatului, cu Teo, Vio și Costel

La jumătatea lunii februarie, am mers la Sala Palatului să-i văd pe Teo, Vio și Costel.

A fost pentru prima dată când i-am văzut live pe toți trei într-un show și de-abia așteptam să se întâmple. 😀 Ne-am luat bilete din ianuarie și parcă nu mai aveam răbdare. Exact ca un copil! :))

Show-ul a fost extraordinar.

Oamenii știu bine „cu scena”, au o groază de experiență în spate, pun pasiune în ceea ce fac și le iese de minune. Nu credeam că vor mai aduce pe cineva în deschidere, dar Sergiu Mirică și Alex Mocanu au încălzit bine publicul. Glume construite frumos, date bine, subiecte faine.

Vio a intrat primul, fiind urmat de Costel, spectacolul fiind încheiat de Teo. Fiecare cu felul său propriu de a face stand-up: observații, story telling etc.

Vă las aici clipul cu un alt show de la Sala Palatului, 100% Păreri, ca să vă faceți o idee.

Ce podcasturi ascult și recomand

Știați că există (deja) Ziua Internațională a Podcastului? Aceasta este pe 30 septembrie. Eu o sărbătoresc aproape în fiecare zi. :)) Atunci când fac curat prin casă, ordine prin makeup, cărți, sertare, accesorii etc., pun un podcast și uite așa, după caz, mă distrez și/sau aflu chestii noi, interesante.

Între show-uri cu Teo, Vio și Costel

Dacă nu mă înșel, cred că ăsta a fost primul podcast pe care am început să-l urmăresc cu conștiinciozitate. L-am descoperit pe la episodul 100 sau pe acolo. Apoi am luat totul de la început și am ascultat toate episoadele. Acum sunt la zi. :)) Înainte erau două pe săptămână, publicate luni și joi. În prezent, au rămas doar la cel de luni. Din păcate… 😀

Comedianți pe drumuri cu Vio și Costel

Bineînțeles, uitându-mă la Între show-uri, YouTube a considerat că e musai să-mi recomande și aceste clipuri realizate în mașină de Vio și Costel. La fel, le-am ascultat și văzut de la început și m-am hăhăit cu spume pe alocuri.

SomnCast cu Costel și Raul Gheba

După cum îi spune și numele, acesta este un podcast pentru adormit adulții. Ce îmi place cel mai mult este modul în care îmi stimulează imaginația și cum mă surprind anumite remarci absolut spontane ale celor doi.

Cine știe ce cu Teo și Victor Băra

Pe ăsta l-am început recent și pot spune că este rezerva potrivită pentru oricând nu am altceva. Doi oameni deștepți care vorbesc despre lucruri și așa aflăm noi cine știe ce anume. :))

Live cu Mocanu

E fresh, abia are două episoade, dar îmi place. Se întâmplă lucruri faine acolo.

M.C.N. Podcast

Podcastul lui Micutzu este de departe unul dintre cele mai faine. Și nu pentru că l-a avut pe Tataee invitat. Fiecare om care vine acolo are o poveste de spus. Mi-a plăcut mult, dar mult de tot, podcastul în care a vorbit Liviu Lucaci, rector U.N.A.T.C. Nu este (numai) despre actorie. Discuția se duce în multe direcții, unele chiar inspiraționale la modul super-deștept.

Râzi ca prostu & Una scurtă

Nu cred că nu ai auzit de astea două, dar îți spun că nu ai cum să te plictisești cu așa ceva. Mi-am zis de multe ori că, da, una scurtă parcă e, totuși, prea scurtă… :))

Podcastul lui Chinezu

„Un podcast despre sănătatea mintală. Cu invitați care au avut probleme (unii încă mai au…), dar care au găsit soluții să poată trăi cât mai bine cu putință. Un podcast care sunt sigur că o să te ajute.” Așa își descrie Chinezu podcastul. Până acum, cei cu care a vorbit și care au acceptat să-și spună povestea au fost Petronela Rotar, Andrei Vulpescu, Cristina Bălan (câștigătoare la Vocea României) și alții. Era nevoie de aceste discuții în online-ul românesc. Ca să vedem toți că oamenii de succes nu sunt scutiți deloc de probleme (emoționale, mai ales). Aș spune că dimpotrivă…

La radio cu Andreea Esca

Din nou, un podcast cu invitați foarte buni, speciali, cu o poveste de spus. Are rubrici faine, gândite bine astfel încât să scoată ce e mai valoros sau chiar ascuns în intervievat. Plus că o vezi pe Andreea Esca altfel decât roboțelul de la pupitrul știrilor.

Morning Glory cu Răzvan Exarhu

Nu este un podcast, ci mai degrabă sunt bucăți din emisiunea de la Radio Rock FM, Morning Glory cu Răzvan Exarhu. Dacă ai chef să râzi și să… râzi, dă un click pe oricare dintre clipurile de pe canalul lui.

Ocazional: George Buhnici (în funcție de invitat), George Bonea, Mincu, Cristi Popesco, The Fool etc.
Sper că nu am uitat ceva. Oricum, sunt curioasă dacă ascultați și voi vreun podcast și dacă aveți vreo recomandare. Thanks!

PS: Alte recomandări de podcasturi faine am găsit pe Scena9. Dacă mai adun câte ceva pe parcurs, poate revin cu partea a doua a articolului. 😀 Plus că nu am pus nimic din afară. Deocamdată. 😉

Deeeeci… Dumneata ce recomandări de podcasturi ai?

Comments

comments

8 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: