Uncategorized

Despre Gala Spring SuperBlog 2019 și aventura de un weekend la malul mării

De când mă ştiu, am iubit muntele mai mult decât marea. Ador să stau la soare, să simt valurile, să-mi plimb tălpile goale pe malul mării, dar plimbările prin pădurile de brazi mă relaxează aşa cum nicio altă activitate nu o poate face.

Cu toate astea, în februarie am avut un dor de mare în plină iarnă așa cum nu am mai simțit de mult. Mi-era atât de dor încât m-am visat înotând în ape albastre şi limpezi, într-o stare de linişte perfectă. Am avut un gând s-o zbughesc în martie spre Constanţa, însă mi-am zis că trebuie să mai am puţintică răbdare. Până la Gala Spring SuperBlog.

3-5 mai 2019. Primul weekend la mare. Gala Spring SuperBlog la Hotel Mioriţa Neptun

De obicei, orice gală SuperBlog înseamnă două zile şi o noapte petrecute în deplasare. De data aceasta, prin bunăvoinţa gazdelor, Hotel Mioriţa, am putut ajunge în Neptun încă de vineri și am plecat abia duminică dimineață. Ce am făcut în aceste trei zile petrecute la malul mării? Să le luăm pe rând.

M-am întâlnit cu marea…

După ce am făcut check-in-ul la hotel și mi-am luat în primire camera cu vedere la piscină…

…am fost să-mi văd marea. Să simt briza, să culeg amintiri în formă de scoică, să fac câteva poze…

Pe lângă cazarea pentru două nopți, gazdele ne-au oferit și toate mesele în perioada șederii noastre acolo.


În prima seară, după cină, am mai stat la povești cu superbloggerii pe care nu-i mai văzusem de ceva timp. Cel mai probabil, de la Gala SuperBlog 2018, atunci când îmi țeseam în suflet clipe cu adevărat memorabile: primirea trofeului SuperBlog.

Sâmbătă dimineață, după micul dejun, am plecat cu mic cu mare într-un tur ghidat prin Mangalia.

Prima oprire a fost la Muzeul de Istorie și Arheologie Callatis.

Am vizitat apoi Edificiul Bizantin din Mangalia.

După o plimbare pe faleza din Mangalia, turul s-a încheiat la Moscheea Esmahan Sultan.

Nu vă dau mai multe detalii acum pentru că îmi doresc să descriu pe larg această plimbare. În curând, pe georgianamihaila.ro și în următorul episod Negru Vlogă.

Gala Spring SuperBlog 2.0 (19). Sau prima gală de „după Trofeu”

Am simțit altfel această întâlnire cu microfonul și discursul de la gală. Mă aflam din nou în fața unei mulțimi de bloggeri pasionați, aspiranți la statutul de mare câștigător. Statut pe care eu l-am câștigat deja. Ce mai era de spus? Eu nu spun decât atât: să muncești, să investești timp și energie în fiecare articol în parte, ca și cum ar fi singurul din competiție. Tratează-le individual, fără să te gândești la clasament sau note. Dă tot ce ai tu mai bun și nu citi celelalte articole din concurs. Nup, nici măcare pe cele câștigătoare (la anumite probe). Ai încredere în intuiția ta! Și muncește. Am mai zis? ^_^

Pe lângă felicitările ce merg către câștigătoarele la proba pe care am jurizat-o (Smart Diet Experience), felicit și aici fericitele bloggerițe de pe podium! Mult succes și celorlalți veterani ai acestui concurs! E frumos și pe margine, dar nu se compară cu adrenalina de la 23:59 sau de la anunțul de pe grup: Noteeee. 😀

Locul I: Mădălina Sultan (cu blogul www.casutaoliviei.ro), alături de Irninis Miricioiu (locul II) și Cătălina Popa (locul III)
Locul I: Mădălina Sultan (cu blogul www.casutaoliviei.ro), alături de Irninis Miricioiu (locul II) și Cătălina Popa (locul III)

Așa cum ne-am obișnuit deja de vreo 18 ediții încoace, după gala de premiere urmează petrecerea SuperBlog. Unde dansăm, râdem, ne cunoaștem sau pur și simplu petrecem timp împreună. Acum, la majoratul SuperBlog, organizatorii (Albert și Claudia) s-au întrecut pe sine și au reușit un eveniment complex, cu numeroase surprize.

Am dansat pe ritmuri dobrogene cu Ansamblul Zestrea Callatiană:

Am admirat rochiile Blizzard Fashion:

Iar duminică dimineață, după mic dejun și check-out, am avut parte de o porție de adrenalină de care m-am bucurat din plin. Am mers la Paradis Land, un parc de aventură din Neptun. Am terminat două trasee (unul ușor și unul mediu), m-am dat cu tiroliana, m-am cățărat pe sfori și prin copaci și am tras cu arcul. 😀

Am plecat acasă cu zâmbetul larg pe buze. O să vă arăt zilele acestea și clipul în care am adunat încă un set de amintiri de pus în sertarul sufletului. Sertar cu eticheta permanentă: SuperBlog.

Comments

comments

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!