SuperBlog,  Vlog

Despre Gala Spring SuperBlog și Negru Vlogă în Constanța

Ce să mai zic? A trecut fix o lună de când am plecat spre Constanța cu gândul la Gala Spring SuperBlog 2017. Azi am reușit să public episodul 18 din Negru Vlogă. Îmi place tare mult ce a ieșit. Și zic asta cu fiecare vlog pe care îl scot. Ceea ce mă bucură foarte tare și mă motivează să merg mai departe în toată treaba asta. Să nu uit de ce o fac. De plăcere.

Gala Spring SuperBlog la Constanța

Ca blogger partener SuperBlog (cum vă tot ziceam aici), am avut parte de o super experiență alături de alți bloggeri implicați și ei, la rândul lor, în toată treaba asta minunată ce poartă numele generic de SuperBlog. Dincolo de acest brand, stau doi oameni foarte faini (Claudia și Albert), multă muncă, implicare și pasiune pentru scris.

Felicit (și) aici ocupanții locurilor de pe podium:

Și ceilalți finaliști s-au întrecut pe sine, dând naștere unei super ediții de primăvară superblogosferică. Am socializat cu mulți dintre ei, am râs, ne-am plimbat noaptea pe plajă, am încins hore pe faleză, am (de)gustat un vin cam bunuț adus de Albert și am petrecut așa cum se cu..VinE. :))

#GalaSuperBlog #SpringSuperBlog2017 #SuperBloggeriLaMare <3

Publicată de O pisică neagră pe Duminică, 14 mai 2017

Am purtat fel de fel de discuții în miez de noapte cu Alma Nahe, cea cu care am împărțit (frățește?) un pat și mai multe idei. Am admirat premiile handmade pe care le-a dăruit în timpul galei și ne-am salutat la final cu gândul că sigur ne vom revedea. E un must. 🙂 #SuperBlog de #Toamnă (Înscrierile încep pe 1 septembrie, o să vă anunț eu atunci.)

Drumul spre casă l-am parcurs cu SecreToasa Dana și Raluca cea ok, aceeași bloggeriță care m-a dus la Cirque du Soleil, la un spectacol pe care îmi doream tare mult să îl văd. 😀 Mulțu’!

Acestea fiind scrise, așezați-vă comod pentru că urmează un vlog lung. :)) Peste 23 de minute de râs, discuții, plimbări, informații, liniște și mare.

Descriere pe scurt:

Weekend 5-7 mai 2017
#GalaSpringSuperBlog
Am mers cu #softrans.
Am stat la #HotelAuroraMamaia.
Am avut parte de un tur ghidat prin centrul istoric al Constanței – #DianaSlav.
M-am bucurat de #momentemici cu #picioareleînmare.

#brb #soon 😀

Comments

comments

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: