București cu blocuri gri,  Particip, nu asist!,  Radiografia unei zile

Despre ieri.

Mă gândeam să pun un titlu deștept, dar m-am răzgândit. Nici nu cred că am chef să scormonesc prin „sertărașe” acum. Și până la urmă, altu` mai bun de unde? De fapt, aș fi putut să-i spun „Compunere liberă” sau chiar „Temă pentru acasă”, dar pe astea le păstrez pentru alte treburi. Hă, hă!

Despre ieri.. va fi de fapt cu „Poze din București neprevăzut”. Pentru că am vrut să ajungem (eu cu Anușka maia) pe la un eveniment și am ajuns pe la altele. Mai roz, mai fuchsia, mai nu-știu-cum. Impresii? Numa` de bine, ofc. Am mers pe jos, febra musculară îmi spune că am mers mult pe jos. Am stat la rând liniștite în fața unei bude ecologice din Cișmigiu, din aia nouă, domne, cu uși din alea ca la OZN și chiar apă să te speli pe mâini. Exact, uău! O băboașcă (hi hi) simpăticuță cu colanți și mers de babuin încrezut a intrat înaintea noastră „pentru inspecție” – am încheiat citatul. Dar după ce a ieșit, s-a dus, s-a întors, a văzut-o pe o tanti ieșind din drăcovenie și care își ținea mâinile de parcă-și făcuse unghiile cu ojă, nu doar se spălase pe mâini, și exclamă curioasă-de-mori: „vai, dar are și apă? eu nu am vazut și doar am fost în inspecție”. La care cealaltă îi spune mândră: „da! are apă, e pă senzori, tre` să bagi mâinile dedesubt acolo și pornește singură.” O minunăție.

Pozele anunțate:

Cu burta plină de Mc, am zis ca, după tura de Cișmigiu, să mergem cătinel spre concertul ruoz. Și am fost! Că s-a lansat telekomu` despre care se zice că ar fi mai scump, că doicilandezii nu au adus mai nimic nou și că totul e un mare fâs. Nu știu, domne, eu mai am un an jumate de abonament uriaș, nu are cum să mă înspăimânte. Ia uite ce filmuleț drăguț, he he:

Și s-a lăsat cu artificuri din alea faine. Și multe.

img_5485 img_5501

PS: Peace! 🙂 Că tare aș mai avea și eu nevoie de puțină pace numai pentru fuflețelul meu.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: