Uncategorized

Despre rochii de poveste și spațiu mai mult în șifonier! #AMazing

Nu știu despre voi, dar eu am o problemă care se întinde deja pe ceva ani: spațiul insuficient în șifonier. Noroc că am loc de depozitare la țară, acolo unde îmi duc hainele de iarnă când vine vara și invers. Altfel, ce să zic, nu știu cum m-aș fi descurcat.

De-a lungul timpului, am avut ocazia să merg la câteva nunți, botezuri și alte sindrofii. Principala problemă? Cu ce mă îmbrac. Cu machiajul și coafatul mă descurc eu, nu-i bai, dar cu ce mă îmbrac? Pune-te pe umblat prin magazine, alergătură maximă, stres și portofel subțiat. După ce ți-ai găsit în sfârșit ținuta potrivită, îți dai seama că verișoara ta și-a luat ceva la fel, eventual altă culoare. :/

AMazing! Cineva s-a gândit la un loc de poveste cu #RochiiDeÎnchiriat

Când m-a invitat Bogdan să probez câteva rochițe, am zis un DA aproape instantaneu. Îmi plac hainele, îmi place să probez diferite lucruri, îmi place să le/mă admir. 😀 Ne-am dat întâlnire pe Mașina de Pâine 67. Ușor de reținut, este? :))

Am intrat. Prima parte a salonului este un beauty place, ca să zic așa. Coafor plus makeup.

Îți poți alege și accesoriile potrivite ținutei pe care ți-ai ales-o. ^_^

Următoarea încăpere era locul în care unghiuțele reprezintă personajul principal al poveștii.

Apoi intri într-o încăpere luminoasă, plină cu rochii… AMazing. Adică semnate de Apetrei Mihaela:

Conceptul Amazing by Apetrei Mihaela a luat viață în ziua când a trebuit să merg la un eveniment anunțat în ultima clipă și nu aveam cu ce să mă îmbrac. Am căutat pe internet și am găsit un magazin de închiriat rochii. Mi s-a părut o idee foarte interesantă și am zis de ce nu?

Atelierul se află chiar acolo, în stânga oglinzii. Găsești aici atât rochii semnate de A.M., dar și creații ale unor designeri cunoscuți. Ai posibilitatea să probezi pantofi și săndăluțe și, în cazul în care te-ai îndrăgostit de el iremediabil, poți chiar să le cumperi. 😀

Așadar, vii aici, intri o Cenușăreasă și ieși ca o prințesă. 😀

Mi-am rezervat deja rochița pentru următorul eveniment la care voi participa. Nu pun poze acum, le/mă veți vedea pe facebook în curând. 😀 Până atunci, iată alte trei rochii pe care le-am probat.

Dacă ești interesată, poți găsi mai multe detalii pe pagina de facebook AMazing by Apetrei Mihaela.

Fiți frumoase! Fiți voi. ^_^

Comments

comments

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: