SuperBlog

#Evenimentede10 După ce am câştigat ediţia aniversară de 10 ani, am participat la Gala SuperBlog pentru a zecea oară!

Anul trecut, fix pe vremea asta, îmi aşezam frumuşel trofeul SuperBlog la loc de cinste, în bibliotecă, printre cele mai dragi titluri. Era decembrie 2018, atunci când avea să se încheie o ediţie aniversară SuperBlog: cea de 10 ani! Un deceniu de blogging creativ, din care am făcut şi eu parte începând cu martie 2015.

Cifre deloc de neglijat, emoţii de nepreţuit

Mai ales emoţiile dinaintea discursului. Deşi a fost pentru a zecea oară când am ieşit în faţă la Gala SuperBlog, am avut emoţii la fel ca prima dată. Sau poate chiar mai mari.

Nu am ajuns încă de la început şi nu am prins partea în care Claudia ne-a rugat să oferim sfaturi viitorilor concurenţi. Sfaturi sau orice avem despre cum am trăit noi experienţa #SuperBlog. Dar cumva, exact aşa mi-am construit şi eu discursul.

Am plimbat din nou trofeul până la Hotel Royal Poiana Braşov, acolo unde l-am şi primit în urmă cu un an. Dar a fost pentru a realiza o imagine ca asta:

Dacă tot îl aveam pe masă, am zis să ies cu el şi să-mi reamintesc totul exact aşa cum a fost atunci când mi-am văzut numele puiului scris frumos pe sticlă.

Treaba stă în felul următor: în primăvara lui 2018 am filmat un clip în care ofeream câteva sfaturi de fost jurat. Cum să faci să scrii mai bine, cum să îmbini scrisul personal cu cel folosit în advertoriale etc. Următoarea ediţie am terminat pe locul I. 😀

Pe lângă faptul că nu trebuie să faci risipă de energie pentru a te plânge de notele primite, foloseşte grupul SuperBlog pentru documentare, pentru eventuale completări sau lămuriri ce apar între publicarea probelor şi deadline. Dar atât! Va fi greu, dar îţi garantez că acest lucru nu are cum să-ţi dăuneze. Ba dimpotrivă. În plus, nu le ştirbeşti fericirea câştigătorilor. Nici ţie nu ţi-ar plăcea să vină cineva să se plângă de nota primită sau de juriul incompetent fix când tu ai obţinut suta. Bine, fac excepţie jurizările unde greşelile sunt evidente.

Am menţionat în discurs că, dacă îţi doreşti un loc fruntaş în clasamentul superblogosferic, trebuie să fii APT. Să ai Ambiţie, să fii Perseverent şi să ai Talent. Ce completări complet spontane am mai făcut, vedeţi în clipuleţul de mai jos (de pe la minutul 23′ 30”). 😀

Gala SuperBlog 2019 – muzică de petrecere, vin fiert şi vreme frumoasă

De când am intrat în această frumoasă comunitate, nici că am mai lipsit de la vreo gală. Pentru că dincolo de emoţiile vorbitului în public şi de scoaterea la tablă, rămâi cu muuulte amintiri. Legi prietenii, revezi oameni cu care porţi cele mai interesante sau tâmpite conversaţii 😀 şi te petreci cum ştii mai bine. Sau cât te ţin brăcinarii. :)) Mai ales că, de data asta, ne-au (în)cântat Anca Chirvase și Formația Ciprian Dan.

A doua zi am mers la Puzzle Punks Escape Room Brașov, dar despre experienţa asta vă voi vorbi separat. Nu de alta, dar un astfel de loc cu tematica Game of Thrones chiar merită mai mult spaţiu pe bloguleţul meu drăguţ. 😀

#Evenimentede10 După ce am câştigat ediţia aniversară de 10 ani, am participat la Gala SuperBlog pentru a zecea oară!

Pe lângă faptul că am uitat să menționez în discurs ceea ce mi-am propus iniţial, adică fix titlul acestui articol, vreau să felicit ocupantele podiumului:

# Concurent Blog Puncte
1 Dana Codori Căsuța unui melc 2693
2 Cătălina Popa Cătălina Popa 2692
3 Diana-Elena Neață De-ale Dianei 2671

Bineînţeles, felicitările merg şi către toţi participanţii. Nu din complezenţă, ci din simplul fapt că SuperBlog este un maraton cu noi înşine, cu problemele de zi cu zi, cu pana de idei sau cu oboseala ce se acumulează în aceste două luni şi-un pic. Iar dacă ai reuşit să scrii la absolut toate probele, ei bine, ai făcut deja un prim pas pentru a putea visa la râvnitul loc de lider. Aşa că, dă-i bătaie, pune-te pe treabă şi să ne citim cu bine şi la primăvară!

Eu voi fi tot aici. ^_^

Comments

comments

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!