Bucăți din țara mea frumoasă / Despre mine și ce lucruri minunate fac eu

Fine dining în Hunedoara? La Bulevard by Raul #masterchef

Sunt o gurmandă și nu mi-e rușine să recunosc asta. Îmi place să mănânc. Nu mult. De fapt, mă interesează mai mult calitatea decât cantitatea. Îmi place să gust, să degust, să încerc tot soiul de mâncăruri. Nu sunt genul care cere șnițel cu cartofi prăjiți oriunde merge, dar am o plăcere vinovată. De fapt, vreo două. Ciorbă de fasole cu afumătură în pâine și bulz (sau măcar vestita mămăliguță cu brânză și smântână). 😀

De data asta, vom vorbi despre un loc în care să-ți răsfeți papilele gustative, în cazul în care ajungi #prinHD.

Fine dining în Hunedoara la Bulevard by Raul

Unul dintre locurile în care am mâncat, atunci când am fost pentru câteva zile în Hunedoara, a fost Bulevard by Raul, un restaurant elegant de la parterul Hotelului Bulevard ****.

Seara a început foarte bine cu vinurile Gramma, prezentate de Valeria Voicu.

Am degustat de la vin alb la roze la roșu, într-un pairing culinar de excepție. Mi-au plăcut poveștile despre vinul conversației și despre etichetele în ediție limitată realizate de însuși Horațiu Mălăele. Cât de tare este treaba asta? ^_^

Acolo l-am cunoscut pe Raul Vasiloni, bucătarul cu mâini fermecate. Acesta este un fost concurent la Masterchef. Și da, s-a văzut asta și în farfuriile noastre.

Dincolo de aspectul impecabil al dish-ului, toate preparatele au primit 5 stele în unanimitate. Pentru gust, desigur. Eu mi-am comandat mușchi de porc în farsă de porc cu piure de cartofi dulci. Eram curioasă dacă farsa de porc era cumva carne de pui. :)) Eventual, de la Avis 3000. 😀

Cel mai mult mi-a plăcut piureul de cartofi dulci pe care mi-am propus să-l încerc și eu acasă. Apropo de asta, în următoarea perioadă o să-mi dedic ceva mai mult timp noului meu blog culinar – blogulcumancare.ro. Veți vedea acolo mai multe preparate gătite de mine sau de Raluca. În plus, vom face recenzii restaurantelor pe unde vom poposi noi în viața de zi cu zi. 😀 Deocamdată, e în construcție, nu fiți prea critici.

Nu am stat pe gânduri prea mult în privința desertului. Voiam să încerc și aici minunatul lava cake. Și nu am dat greș cu această alegere. A fost pur și simplu de-li-cios!

Vă recomand cu toată încrederea să-i faceți o vizită lui Raul Vasiloni și să-l puneți la treabă. Adoră provocările! Firește, doar a gătit sub presiunea celor mai cunoscuți jurați din România. ^_^

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: