Evenimente,  Particip, nu asist!,  Radiografia unei zile,  Vlog

#FoodBloggers2016 și episodul 8 din serialul meu preferat – Negru Vlogă

Am ținut neapărat să scriu articolul ăsta despre #FoodBloggers2016 ca să îl public fix astăzi, #Vineri13. Da, știu că am mai publicat alte două articole, dar ăsta este de departe cel mai complex. :)) E favoritul meu! De ce? Păi, pentru că în el se regăsesc trei elemente superduper-importante pentru mine:

  1. mâncare – toată lumea știe că îmi place să mănânc, să testez, să mănânc și să mă îndulcesc.. Numai puțin. :)) Așa că înscrierea mea acceptată la Food Bloggers 2016 a venit ca o mană cerească într-un decembrie nu prea înfrigurat.
  2. Negru Vlogă (episodul 8) – nici nu știu când am făcut deja 8 episoade din serialul meu preferat :)), dar uite că mi-am ales foarte bine data de astăzi pentru lansarea unui nou filmuleț cu mine și ai mei bloggeri. Toată treaba pe care o veți vedea mai jos a fost filmată într-o zi de #Marți13, nici că se putea mai bine de atât.
  3. urări de bine și multe zâmbete.

Minusuri? Am fost cerută de soție. :)) Răspunsul meu se află în video, urmărește-l cu atenție. A! Și ia-ți și un șervețel că vei saliva la toate preparatele filmate. :DDacă ți-a plăcut, nu uita să dai Like/Subscribe/Share! Găsești aici contul meu de YouTube! Thankiiiies! 😀

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!