Comentez.,  Despre mine și ce lucruri minunate fac eu,  Evenimente

Am găsit încă un loc de joacă: TrickZone! :D

Înainte de Paște, nu chiar de mult tare, am ieșit în Centrul Vechi să mă joc. Firește. Doar nu era să stau la vreo terasă ori să mănânc în stradă, agățată din fugă de vreo tanti ce-mi vrăjește ceva despre o masă-n doi și vreo cafea. Nu vezi, bre, că-s singură? Doar pare că mănânc cât doi.. :)) Așa, cum ziceam, am ieșit să mă joc la TrickZone. Pam, pam!

TrickZone – singura sală de jocuri din Centrul Vechi

Am răspuns cu un DA! mare și apăsat atunci când Iulia m-a invitat să stricăm petrecerea băieților. 😀 Argumentul suprem a fost „pizza și bere”. 😀 Iată-mă, deci, pe 11 aprilie, într-o marți jucăușă, participând la primul eveniment #BoysNightOut marca TrickZone!

Am ajuns acolo ușor (Covaci nr. 4), dar găsiți un video interesant despre asta și pe pagina lor de Facebook:

 

Fiind cu mașina, m-am înfipt (?) direct în apă cam plată :)), iar faptul că țineam post nu i-a împiedicat pe băieți să-mi facă cinste cu o pizza vegetariană, după cum se poate vedea și în următoarea imagine:

Iulia: „Bossing around cu o pizza vegetariană în brațe” :))

Inițial, am vrut să joc boardgames, adică table, să fiu mai precisă. Nu le aveau (în acea seară). I mean, cine s-ar juca table sau rummy, atunci când ai la dispoziție console de ultimă generație (Playstation PS4 Pro și Xbox One ), televizoare cu diagonală de 128cm și rezoluție 4K, cele mai noi și mai tari jocuri ale momentului și o sală VIP dotată cu proiector? Ei bine, eu! :)) Însă a fost o alegere bună să-mi reamintesc personajele din Mortal Kombat sau să joc un picuț de FIFA. 😀 Nu am ținut scorul, deși recunosc că am și bătut, dar mi-am și luat-o. Apăsarea la întâmplare pe joystick-uri nu are cele mai bune rezultate întotdeauna. :)) Am zis că, de mă voi întoarce, pre mulți am să popesc și eu! Dar la NFS, de data asta! Adică viitoare..

Oricine poate petrece un #BoysNightOut la TrickZone!

Dar acolo nu rămâi un oricine, devii campion! :)) Și ce dacă acoloșa zice „boys night out”, fetili se pot juca de numa-numa. 😀

Pe bune, deși venisem cu o stare aiurea, pe parcurs m-am destresat super frumos la joaca asta nebună. 😀 Dacă ajungeți pe acolo, să-mi dați de veste! Și după, dar și înainte! Poate ne provocăm la vreun NFS din ăla frumows.. :))

#TrickZone #BoysNightOut (hashtag-uri de folosit, dacă ajungeți pe acolo) Gaming plăcut! :>

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!