Despre mine și ce lucruri minunate fac eu,  Radiografia unei zile

Hai afară la zăpadăăă – Care e faza cu replica asta? :D

A început de ieri să cadă
Câte-un fulg. Și n-a mai stat. :))

Și uite așa ne-am trezit noi într-o iarnă în toată regula. Ar fi fost un adevărat noroc să avem zăpada asta de Crăciun. Atunci chiar ar fi fost de poveste întregul scenariu. Dar nici așa nu a fost târziu. Mi-a dat ceva fiori că s-ar putea să nu ajung în București la timp cât să mă apuc de treabă (job, evenimente and stuff), dar acum cică ar fi mai bine, drumurile-s de circulat. Mai greu, dar nu imposibil. Fix cum îmi place când vine vorba de.. orice. 😀

Ai grijă ce-ți dorești că s-ar putea să ți se întâmple..

Zilele astea, deși am fost la țară, am tot stat pe net. Dovadă și ultimele articole publicate pe-aici. Am avut și timp, dar și dispoziția de a scrie. Și se pare că mi-a ieșit. La fel cum mi-a ieșit și faza asta:

Pasul 1: Te plângi pe feisbuc că nu ai zăpadă de făcut îngerași..

hai-afara-la-zapada

Pasul 2: De Bobotează, vine iarna aia mare și te prinde în nămeți. Ba nu! Îi prinzi tu pe ei.. în poze. 😀

hai-afara-la-zapadaa

Bineînțeles că nu se rezumă totul la o poză sau două.. Mi-am făcut curaj și am ieșit de la gura sobei în grădina din fața casei, să mă bucur de zăpadă. Mi-am spus atunci instantaneu: Ai grijă ce-ți dorești că s-ar putea să ți se întâmple. Și am zâmbit. Apoi am mers la joacă.

Hai afară la zăpadăăă

Hai un om să construiiiim..

Cu atâta zăpadă în jur, m-am apucat să construiesc un omuleț de zăpadă. Ia uite ce minunăție a ieșit:

omulet-de-zapada

Treaba s-a mișcat repede, ne-am băgat împreună la îngerași, la aruncat cu zăpadă și la alergat prin curte. E mișto iarna, privită de la geam. :)) Glumesc. Îmi place iarna, nu-mi place frigul. Mai ales că acum e un ger de îți îngheață și gândurile. Nu mai insist, vă arăt poze:

Aaaa, că tot v-a zăpăcit toată lumea cu „Hai afară la zăpadăăă”, am zis să mai vin și eu încă o dată ca un stres drăguț, cu puppy eyes în dotare, și să vă amintesc că afară la zăpadă nu înseamnă să fac pârtie până la poartă. Înseamnă să mă joc și să mă bucur. Eu chiar fredonez treaba asta și încă nu m-am plictisit. Asta este. 😀

Sau poate nu vrei la zăpadăăă..

PS: Nu am uitat de Negru Vlogă, am un super filmuleț deja montat, trebuie doar să-l urc pe canalul meu de YouTube, unde chiar vă invit să dați o raită, poate vă alegeți ceva preferat de pe rafturi. 🙂 Enjooooy!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: