Despre mine și ce lucruri minunate fac eu

Jurizez o probă SuperBlog – Turist în București, oaspete la Residence Hotels!

Omg!! A venit și ziua asta norocoasă, de 13 octombrie, în care vă anunț că jurizez o probă SuperBlog, anume Turist în București, oaspete la Residence Hotels! Sunt foarte entuziasmată și de-abia aștept să citesc articolele participanților. 😀

superblog-13-oct

De-a lungul timpului, am fost suprinsă într-un mod foarte plăcut de creativitatea bloggerilor și mă aștept să se întâmple la fel și de această dată. Plus că cerințele probei sunt extrem de permisive:

Imaginează-ți că ești un turist (sosit în București din provincie sau străinătate) și ești oaspete al unui Hotel Residence situat central (Arc de Triomphe sau Domenii Plaza). Povestește-ne despre această experiență, menționând ce ți-a plăcut la noi cel mai mult (cazare, SPA). Ai libertatea de a alege dacă ești turist venit în vacanță sau în interes de serviciu (la un eveniment corporate).

Mergeți să vă înscrieți (dacă nu ați făcut-o deja) – o puteți face aici – avem 3 super premii de dat: câte o ședință SPA (saună și Jacuzzi)! 😀 Dacă tot veți fi stresați și încordați printre atâtea probe, m-am gândit că aveți nevoie de ceva relaxant… Măcar într-un gând, printr-un exercițiu de imaginație. Eu sigur mă gândeam la o pauză (cât mai lungă) după ce răsuflam ușurată la 23:59, atunci când reușeam să-mi înscriu articolele în platformă. Cine participă, știe. 😀

Nu am nimic de adăugat față de ceea ce am spus deja în enunțul probei. Nu am nici sfaturi de dat, nici restricții (în afara celor menționate), nici nu pot spune că există o rețetă pentru câștigarea acestor premii puse în joc. Îmi doresc să fiu surprinsă în cel mai plăcut mod de ideile voastre, de abordările creative și de starea pe care veți reuși să o transmiteți printre rândurile articolului. Fiți voi înșivă! Trăiți experiența șederii într-un hotel boutique! Simțiți! 🙂

Sunt invitată la radio să vorbesc despre SuperBlog și blogging (opisicaneagra.ro)

Surprizele nu se termină aici. 😀 Au legătură cu mine, ca blogger, dar și ca (în)jurat. :)) Am fost invitată să vorbesc la radio despre opisicaneagra.ro, ca superblogger, dar și despre Residence Hotels, în calitate de PR. Despre ce radio e vorba și, mai ales, când va avea loc transmisiunea live a emisiunii, veți afla în curând. Revin cu detalii la momentul potrivit.

arc-de-triomphe-residence-hotels

Le urez super succes și mega inspirație SuperBloggerilor ediției cu numărul 13, azi, 13 octombrie!

Later edit:

Marți, 18 octombrie, de la ora 19:00, puteți urmări o nouă ediție a emisiunii SuperBlog LIVE, la Lynx TV Romania, în cadrul căreia am fost invitată să vorbesc despre blogging, Residence Hotels și SuperBlog.
 
Nu trebuie decât să accesați link-ul http://lynxtv.ro sau ne puteți urmări pe www.radiolynx.ro. Voi avea și înregistrarea emisiunii, dar aș aprecia dacă veți vedea bâlbele în direct. :))
 
Așadar, it’s a date! Marți, la 7 seara – ceasul rău, pisica neagră. :))

Semnat,

semnatura-blog

Comments

comments

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: