Recenziile Pisicii Negre

Miss Bala (2019) – Are loc prietenia în lumea traficanţilor din Tijuana?

Unele dintre cele mai importante filme din istoria cinematografiei mondiale au avut drept inspiraţie cartelurile şi viaţa celor ce conduc lumea din umbră. Cei interesaţi de astfel de subiecte nu au fost deloc puţini, iar acest lucru nu a făcut decât să alimenteze producţia de asemenea filme. Astăzi, povestim despre Miss Bala (2019).

Gina Rodriguez, în rolul principal din Miss Bala

Acţiunea se învârte în jurul Gloriei Fuentes, o tânără makeup artist aflată în vizită la Suzu, prietena ei cea mai bună din copilărie, singura cu care a mai păstrat legătura după ce s-a mutat din Mexic în Los Angeles.

Cele două prietene ies într-un club de noapte, iar acolo, lucrurile se complică atunci când niște tipi înarmați o amenință cu moartea pe Gloria, dar o lasă să plece în cele din urmă. A doua zi de dimineață, când se trezește buimacă, aceasta încearcă să dea de Suzu. Din păcate, nu este de găsit…

Gloria se hotărăște să anunțe poliția cu privire la acest incident, însă nimerește pe mâna celor din cartelul Las Estrellas, condus de Lino (Ismael Cruz Cordova).

După multe schimbări dintr-o tabără în cealaltă, după aventuri cu bani și droguri trecute dintr-o țară în alta, după suspans și fuga printre gloanțe, Gloria ajunge să se convingă de ea însăși că este capabilă de foarte multe lucruri, doar că încă nu aflase. Până acum.

Miss Bala (2019), un film despre prietenie și război în Tijuana

Miss Bullet, aşa cum îl găsim după denumirea variantei spaniole a Miss Bala, este un film cu multă acțiune, un thriller cu ușoare accente de dramă. Totul se întâmplă în numele prieteniei, dar și al vieții și al morții. Construit bine, acest subiect reușește să-ți mențină interesul treaz până la final și îți oferă niște surprize… criminale. 😀

Față de varianta din 2012 a lui Gerardo Naranjo, Miss Bala a lui Catherine Hardwicke a suferit câteva modificări. Nu foarte mari, dar unele vor avea un rol semnificativ în desfășurarea acțiunii… O producție cinematografică, în care o femeie sexy, puternică și cu un caracter frumos este personajul principal, nu avea cum să nu-mi placă. 😀 Așa că vi-l recomand.

Filmul a fost lansat în cinematografe pe 3 mai 2019 și este distribuit în România de Intercom Film.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!