Vlog

Negru Vlogă Ep. 7 – La mulți ani și-o poezie/ Anul vesel să ne fie!

Au trecut și sărbătorile astea. Și au fost exact așa cum mi-am imaginat: chilleanu’, în familie, fără consum prea mare de energie. Ba chiar mi-am încărcat bateriile să mă mai țină până prin vară, când plec în concediul ăla mare. :))

Am fost acasă, așa cum vă spuneam și în rândurile poeziei „În liniștea casei mele”. Și dacă tot am amintit de poezie, se pare că întreaga mea vacanță a stat sub semnul activității ăsteia: am scris și am citit versuri, ba chiar am și recitat câteva lângă brad. Cu ce ocazie? Păi, pentru noul episod Negru Vlogă:

La mulți ani și-o poezie / Anul vesel să ne fie!

Am filmat alături de doi dintre cei patru nepoți ai mei. A recitat fiecare cum a putut și cum s-a priceput: ei, din memorie, eu, din carte. 😀 Mi-am propus ca, pe viitor, să îmi învăț deliricele și să le interpretez așa cum merit(ă). Deja am făcut câteva repetiții. :))

Am filmat, am editat și l-am urcat pe net. E cea mai bună cale să vă arăt spiritul sărbătorilor mele: copii, râs, poezie, povestiri și amintiri din copilărie. După ce, pe 30 decembrie, ne-am adunat pe lângă brad să vă urăm de bine, la final, am pus câteva imagini de la Revelion, după 12 noaptea: câteva artificuri (cum le zic eu :D), o uliță aproape goală, tremuratul de la doișpe :)) plus râsete. Nu am pus chiar tot, mai țin și pentru mine. 🙂

Negru Vlogă Ep. 7:

Oricum, ideea e că, de fiecare dată când privesc imaginile astea, un zâmbet tâmp îmi cuprinde toată fața și știu că ele vor fi extrem de prețioase peste ceva timp. La fel ca toate celelalte episoade pe care le-am creat. Nu trebuie să căutați senzaționalul în vlogul meu (într-un episod – cel din Teleorman – chiar am ironizat treaba asta cu tabloidizarea oricărui produs, mai ales în online), mi-aș dori mai degrabă să rezonați cu ideea pe care vreau să o transmit prin intermediul imaginilor. De cele mai multe ori, poți vedea un surâs ori poți auzi un chicot, și să înțelegi mult mai multe decât m-aș strădui eu să redau în cuvinte…

Așadar, nu vă mai țin de vorbă, vă urez din nou cele zise mai jos! Sincer. 🙂

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: