Despre mine și ce lucruri minunate fac eu,  Evenimente

Nora Iuga. Grădina Verona. Cărți. Pisici și Cartea pisicii.

Am fost ieri la o lansare de carte atipică. De ce spun asta? Pentru că nu a fost nimic plictisitor, nimic tras de păr, doar.. mângâieri de blănițe. 😀 Cristian Teodorescu și-a lansat volumul de proză scurtă, intitulat „Cartea pisicii”. După alte volume de genul, tipărite în anii ’80, și cele două romane publicate după ’90, autorul revine cu povestiri despre pisici, povestite de pisici.

Cartea pisicii, lansare cu invitați de seamă

Pe lângă autorii (declarați) ai cărții, Cristian Teodorescu și Mardale (ilustrații), la eveniment au venit și Aurora Liiceanu, Adina Dinițoiu, Andreea Chebac, daaar eu am mers pentru draga mea Nora Iuga.

Pisicile au fost personajele principale ale întâlnirii: de la critica literară realizată de invitați și până la felinele prezente la eveniment, comportamentul acestor ființe minunte (ce suntem :D) a fost intens dezbătut. Au fost lăudate, întocmai cum le place, au fost povestite, dar mai ales fotografiate. La masa vecină, cu ochi mari și figură șugubeață, era chiar ea, Rita FavoRita. <3

 

Știți ce am mai făcut eu la acest eveniment? În afară de faptul că am mâncat. :))

..să îți iei o fată care se uită la tine cum se uită Georgiana la burgerul ăla.. :))

I-am înmânat câteva poezii. Da, Nora Iuga îmi va citi câteva dintre cele mai recente poezii. De asta am zis eu acoloșa cum că azi aș fi o tipă cumsecade. Nu știu să vă zic ce simt în legătură cu acest lucru. Poate, doar faptul că am avut un curaj nebun. :)) Se prea poate ca, fix în aceste momente, Nora să îmi citească deliricele. 😀 #brr

Vă las aici un fragmențel din această întâlnire. În prima parte a filmulețului, Nora Iuga vorbește despre pisica ei favorită dintre cele regăsite în carte. Apoi, mult mai emoționa(n)tă, ne-a vorbit despre Dracula, motanul său ce a trăit 18 ani. Din păcate, acesta s-a stins atunci când.. Dar mai bine aflați voi toată povestea din imaginile de mai jos.

Intrarea a fost foarte liberă.

Comments

comments

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!