Despre mine și ce lucruri minunate fac eu,  Evenimente,  Particip, nu asist!,  Uncategorized

Notează-ți în calendar așa: 16 iunie 2018, Legion Run

Lume, lume,

Am un anunț foarte important de făcut! Așezați-vă confortabil în scaunul de birou, lăsați deoparte orice ați face în acest moment și acordați-mi puțintică atenție.

16 iunie 2018, data lansării Legion Run în România

Dar ce este, domnule, acest Legion Run? E un fenomen ce cucerește din ce în ce mai mult teritoriu la nivel internațional. A ajuns până acum în Franța, Grecia, Ungaria, Bulgaria, Italia (Roma), Lituania (Vilnius), Ucraina (Kiev), iar anul acesta și în România, la Divertiland Water Park (București).

Ce mă așteaptă pe 16 iunie? Un traseu de 5 km, „îmbogățit” cu 22 de obstacole – dintre care două vor fi în premieră în cadrul ediției de anul acesta din România.

legion-run-romania-16-iunie-2018

„Meciul meu e cel cu mine însămi și pierd la scor..” (Cedry2k)

Toată treaba cu acest Legion Run este lupta cu tine însuți, cu propriile limite, deși încurajează și spiritul de echipă. Gen Exatlon, dacă știț’. Dar fără partea de competiție.

Ce îmi place e faptul că nu se cronometrează, cel mai important fiind să termini traseul, să dovedești fiecare probă în parte.

Am acceptat provocarea Legion Run dorindu-mi să ies din zona de confort, plus că îmi place foarte mult ideea unor activități fizice de tipul ăsta:

Dacă vrei să vezi mai multe detalii despre obstacole și probe, aruncă un ochi pe website-ul evenimentului. Avem di tăte: gheață, sfori, Colossus, Lapsus, Nero, dar mai ales… Nămall. 😀

Cine/cum se poate înscrie la Legion Run

Înscrierile și achiziționarea biletelor se pot face direct de aici.

Legion Run e și pentru tine, persoană fizică, dacă îți plac provocările și activitățile în natură.
Dacă ai un teambuilding de organizat, să știi că acest eveniment este un bun prilej de a dezvolta relații de colegialitate și de a încuraja munca în echipă. Găsești aici mai multe detalii.
Plus Legion Run în online: website, Facebook, Instagram, YouTube.

Ne vedem acolo! :> 16 iunie 2018, Divertiland Water Park. Save the date!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: