Despre mine și ce lucruri minunate fac eu,  Evenimente,  Particip, nu asist!

Oficial, îmi merge bine – „Sunt blogger acreditat Webstock 2016” reloaded

Helău, pipăl! Vă era dor de un articol din ăla în care să vă spun că „oficial, îmi merge bine”? 😀 Mie îmi lipsea.. de pe lista articolelor din seria „to do list”. După ce vă anunțam, într-un articol recent, că sunt blogger partener SuperBlog 2016, acum trebuie să vă spun că sunt blogger acreditat Webstock 2016. De ce reloaded? Pentru că este a doua mea participare la această conferință, după ce am fost prezentă în toamna trecută la Webstock 2015.

Ce este Webstock 2016?

Webstock 2016 reprezintă cea mai importantă conferință dedicată social media din România, organizată de Evensys în parteneriat cu Vodafone, pentru al nouălea an consecutiv.

Așa cum regăsim pe site-ul oficial, avem următoarele detalii:

Acest eveniment de o zi va include Conferințele Webstock și Premiile Webstock.

Conferintele Webstock vor cuprinde întâlniri interactive despre cele mai noi tendințe în social media, bune practici, comunicare și promovare, aducând în prim-plan ultimele tehnologii și aplicații din domeniu.

Premiile Webstock vor premia cele mai creative și inedite proiecte și campanii în social media, produse în România în ultimul an.

Ce mi-a plăcut cel mai mult la Webstock 2015?

Petrecerea de după. :)) Glumesc. Ba nu! Chiar mi-a plăcut super mult petrecerea. Și mi-a plăcut mai mult decât evenimentul în sine pentru că a fost o surpriză plăcută să văd că ne putem distra atât de bine și fără prea mare pregătire. Păi, dacă nu-s bloggerii spontani, atunci cine să mai fie? 😀

webstock-2015-5

Bineînțeles că reîntâlnirea cu mai vechii bloggeri m-a bucurat și mi-a făcut o mare plăcere (sună extrem de banal și plicticos, dar așa a fost – plus că e ora 2 am, nu mai stau să caut cuvinte). :)) La ieșeala de după, ne-am filmat în plină acțiune – avem un filmuleț cu niște dansuri de.. numa-numa. :)) Dacă suntem prieteni pe Facebook, atunci sigur îl știți. Sau îl puteți vedea. 😀 Uite cum eram io anul trecut, pă doi octombrie, la The Pub Universitate:

o-pisica-neagra-in-hamac

De la conferință am rămas cu o sumedenie de poze, amintiri, cele mai haioase fiind cele cu pălăriile mov de la Farmec. :))

12063328_1058226834210434_534633658005308014_n-001

webstock-2015-2

webstock-2015-3

Și mai știu că am postat multe poze cu multe hashtag-uri pentru produse moca. :)) Cred că va fi la fel și anul ăsta. Să vedem ce sponsori vor fi pe acolo. Am ochit deja mecdonaldzu’. :”>

Să nu uităm, totuși, de nebuniile de poze din colțul celor de la HP. :)) Cel mai hippiot peisaj din Hotelul Marriott ever. :)))

webstock-2015-6

webstock-2015-1

webstock-2015-4

De la Webstock 2016 am așteptări destul de mari. Anul trecut nu știam ce înseamnă, nu știam în ce mă băgasem. Acum am deja un reper și va trebui, inevitabil, să fac niște comparații – Webstock 2015 versus Webstock 2016. :> Dacă anul trecut i-am văzut pe Mihai Zmenta (zmenta.ro) și Anne Marie (Vlogul de marți), sunt curioasă pe cine mai vedem pe 30 septembrie, atunci când va avea loc mareleeee evenimeeeent Webstock 2016 (se termina articolul și eu nu scrisesem când se va petrece toată acțiunea.. of, of. Cineva ar spune că-s îndrăgostită.) :))

zmenta si anne marie la webstock 2015

Dacă ești blogger și vrei să participi și tu, te mai poți înscrie aici până duminică inclusiv, adică până pe 25 septembrie 2016.

Ne vedem acolooooo! >O.O<semnatura-blog

Comments

comments

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: