Comentez.

Pariu că pot?

De-a lungul timpului, am tot publicat articole din diferite domenii, în funcție de interesul meu față de subiectul respectiv. La un moment dat, făceam un fel de cronici săptămânale cu subiectele fierbinți, adică ceea ce numesc eu aici categoria Opinii inopinate.

Știm cu toții că românu-i frate cu părerea, să parafrazez. Toți ne-am născut părerologi. În fine, ideea e că astăzi aleg să vă arăt că pot să vorbesc și despre altceva. Adicătelea, mai pe scurt, despre fotbal. 😀 Pariu că pot?

Îmi place sportul ăsta, ba chiar l-am și practicat în liceu la modul serios, cu echipament și meciuri etc. Csf, am avut de mică feminitatea în gesturi. :)) Nu prea am mai urmărit meciurile din campionat și, să fiu sinceră, nici pe alea din afară, dar am Facebook. 😀 Aflu de acolo tot ce vreau. Și ce nu vreau. E un fel de TV cu toate programele laolaltă.

tra la la2

Zilele trecute habar nu aveam că joacă Steaua cu Dinamo. A fost meci pe National Arena și eu n-am știut. Încă aștept ocazia să invit pe cineva să mă invite la o cină pe stadion. :)) Ce? E spațiu verde, atmosferă… incendiară, intimitate. :)) Cui i-ar păsa de doi oameni rătăciți printre alte 49.988 de persoane? 😀

Revenind la meci, s-a terminat X. Da, bre, știu și eu cum e cu biletele la pariuri sportive. Tot de pe Facebook. Adică și de acolo. 🙂 X înseamnă egal. Deci 1-1 înseamnă X. 😀

Am intrat de câteva ori într-o sală de jocuri, dar ori eram în trecere, ori eram însoțitor de bord. Recunosc, am dat și eu O SINGURĂ DATĂ o albă, neagră, roșie, nu mai știu – apăsam pe un buton și cam atât. Am câștigat 5 euro parcă, apoi i-am pierdut. Băi, dar am experiență, nu vorbesc așa, neîntrebată. Eh, uite că am făcut-o și p-asta. Și mai și recunosc. :))

Ideea e că nu trebuie să mergi până în Spania să pui un bilet, chiar și din curiozitate. Știți că există, pe lângă agențiile de la parterul blocurilor, și agenții de pariuri online.

Adică nu-i mare filosofie să pui acolo niște meciuri, dar nici chiar atât de simplu nu-i. Îți trebuie noroc. Și un pic de strategie. Plus un pic de curaj. Câte puțin din toate. Oricum, eu vă zic toate astea așa, #casăștiți. Un fel de info, că ponturi pentru pariuri nu aș putea să vă dau.

Oricum, dacă nu ești cu fotbalul, poate îți place baschetul (și pe ăsta l-am practicat vreun an și ceva), poate ești cu Simona Halep și susții tenisul, nu știu. E loc pentru toată lumea. Poți câștiga…

castig la pariuri

Sau poți să fii neutru. Să fii spectator. E alegerea ta. 🙂

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: