SuperBlog

Primăvara începe cu… Spring SuperBlog! S-a zis? Bonus Track: 3 ani de opisicaneagra.ro

A fost și 1 Martie 2018. Ce s-a schimbat? Vremea. Nu a venit primăvara, ci zăpada cu zurgălăi și colinde murmurate în stația RATB. Mașina e înzăpezită și e mai bine așa. Măcar sunt sigură de locul de parcare.

Lunile trec, SuperBlog rămâne! 😀

Primăvara începe cu SuperBlog! Dacă ești un cititor cu vechime pe aceste meleaguri, înseamnă că știi despre ce vorbesc aici. În celălalt caz, permite-mi să te luminez. :))

SuperBlog este cea mai longevivă competiție de blogging creativ (prezentă în online din 2008, mulți ani înainte!). Sunt două ediții pe an (de primăvară și toamnă).

Înscrierile pentru Spring SuperBlog au început la 1 martie și au fost publicate deja primele două probe din concurs. Nu e panică. Încă mai ai timp să intri în „ring” fără să aduni puncte de penalizare.

Ce trebuie să știi despre condițiile de participare la SuperBlog?

Dacă ai un blog mai vechi de 3 luni și cel puțin 20 de articole publicate, atunci te poți înscrie aici.

Recomand, înainte de toate, să citești regulamentul competiției. Dacă te încântă ideea unor exerciții în și despre publicitate pe blogul tău, aceea a câștigării unor premii, dar și prietenii, atunci ai nimerit în locul perfect.

Cel mai potrivit ar fi să iei site-ul super-blog.eu la răsfoit și să dai Join grupului de pe Facebook, dedicat participanților SuperBlog, dar și foștilor participanți, juriilor, sponsorilor, partenerilor.

La final, după ce tragi linie, după stresul deadline-urilor, nu te mai gândești decât la Gala SuperBlog, la emoțiile dinainte de ieșirea la tablă microfon, la sârbele jucate la petrecere, la drumul spre casă cu zâmbetul pe buze.. De-abia aștept să scriu și articolul despre cât de fain a fost în mai la mare.

Anul ăsta ca anul trecut. 😀 Imagini de la Gala Spring SuperBlog 2017, de la Constanța. A ieșit un Super Vlog! :))

Bonus Track: 3 ani de opisicaneagra.ro

Între timp, s-au adunat vreo 3 ani de opisicaneagra.ro și tot atâția de când am participat prima dată la SuperBlog. Fie că m-am aruncat în vâltoarea competiției (în)scriind articole, fie că am fost juriul unor probe, fie că am fost blogger partener, concursul ăsta mi-a fost alături ca un prieten drag ce stă în umbră, dar îi simți prezența/lipsa permanent. SuperBlog mi-a condimentat primăverile și serile de toamnă, timp de 3 ani. La mulți ani nouă! 😀

Chiar ieri, 03.03.2018, opisicaneagra.RO a împlinit 3 ani de stat pe picioarele lui, fără wordpress.com în coadă. 😀 Așa, în total, s-au adunat vreo doișpe ani de orbecăit prin online. Și să se tot adune! Că tare mult îmi place!

Lamulțeani, bloguț drăguț! #loveya

PS: O să ne tot citim pe aici cu și despre SuperBlog. Fiț’ pe fază!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: