Evenimente

Sâmbătă am avut SONOR. Paraziții la Arenele Romane – Partea a doua

Întotdeauna, când merg la un concert, am niște așteptări. Dacă n-am mai văzut live artistul respectiv, mă gândesc cum se aude la un astfel de eveniment. Sâmbătă am avut SONORul dat la maxim și s-a auzit. Bine rău.

SONOR a adus la un loc, pentru o seară, trei numele grele ale muzicii românești, cu multă experiență în spate. Sub umbrela așa-numită Școala veche, cele trei trupe invitate au fost, în ordinea numerelor de pe tricouȘuie PaparudeVița de Vie și Paraziții.

Câte trupe am zis că au urcat pe scenă? :))) Adi, aștept răspunsul tău. Dar calm. :))

Spre deosebire de data trecută, acum intrarea a fost pe bază de bilet, n-a mai fost vorba de mocangeală. Deci, din prima, lucrurile au stat mai bine, lume mai aleasă. Au fost și copii, dar nu mi-au mai atras atenția în mod deosebit. Poate că viralul meu articol despre cum să nu fii meltean la un concert a avut succes printre ei, cine știe? 😀

După dispariția meltenilor, o nouă specie de mamifere și-a făcut apariția la concert.

Singura treabă, pe care o să o auziți și voi imediat și care sigur vă va sări în… urechi, va fi reprezentată de niște răcnete, urlete și răgete ale unor umblătoare pe doo picioare. Aș putea să le fac chiar o descriere de tipul teleenciclopedia:

Urlătoarele reprezintă o specie de mamifere ce trăiesc, în general, în mediul urban și se hrănesc cu decibeli. Animale vertebrate, ele se înmulțesc de la o vârstă fragedă din cauza creierului slab dezvoltat și foarte rar folosit.

Trăiesc în haită sau adunate în grupuri de cel puțin trei exemplare (care mai de care mai colorate). Le recunoști în parcuri, în aer liber, în fața blocului sau la concerte, acolo unde găsesc de cuviință să țipe, să vorbească urlat, să râdă cum pot ele mai tare pentru a atrage atenția. Ceea ce le reușește din plin.

Vor orice fel de atenție – priviri insistente, amenințări cu moartea, înjurături de răniți, dar devin realmente irascibile atunci când simt miros de mascul în preajmă. Simt nevoia acută să urle din toți rărunchii de parcă ar dori să-și trezească strămoașele, urlătoare și ele la rândul lor, dar numai la intrarea în peșteră și în jurul focului de gătit.

Odată prins în plasa lor sau doborâți de decibeli, masculii de împerechere se procopsesc cu ele până la sfârșitul vieții. Urlătoarele trăiesc pe spinări de bărbați și le mănâncă zilele. De aceea, ele trăiesc mai mult. Și mai bine. În schimb, spre sfârșitul oricărui concert, rămân fără glas. Așa am putut trăi și eu fericită până la adânci… cântăreți. Trăiască Paraziții!

Acestea fiind spuse, concluzia mea ar fi că, după meltenii de data trecută, o nouă specie le-a luat locul. Aștept cu interes evoluția speciilor. :)) #ciaodarwin

Poze și filmulețe să fie.. 😀

SONORizarea a fost excelentă, cu mici excepții în cazul Paraziților (deh! se mai întâmplă, mai ales că totul a fost 100% live, doh). Atmosferă su-per-bă! Super, bă! 😀 Mai vreau, mai merg. Poate data viitoare ne-om strânge mai mulți. 🙂

Mai multe fotografii de la concert găsiți pe pagina mea O pisică neagră. 😀

Filmulețul cu Șuie Paparude și Vița de Vie:

Șiiiiiii… the one and only super-video PARAZIȚII LA ARENELE ROMANE!!! 😀 Nu uitați să dați pe HD. Am reușit să filmez și cu telefonul, dar mai ales cu deselereul. O să vedeți voi diferențele. 😀 Enjoy!

Comments

comments

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: