Recenziile Pisicii Negre

Spider-Man: Homecoming (2017). Un alt(fel de) Spider-Man

Spider-Man: Homecoming (sau Omul-Păianjen: Întoarcerea acasă) este genul de film pe care îl vezi cu zâmbetul pe buze de la început până la final, chiar dacă nu este neapărat o comedie. Are multe faze super-comice, dar și multă acțiune, suspans și, bineînțeles, ceva dragoste.

Spider-Man: Homecoming – O poveste cu eroi de povestit

 

Rolul lui Spider-Man este jucat de Tom Holland și ne aduce în prim-plan un erou începător, încurcat, stângaci de-a dreptul. Cu toate astea, Peter Parker câștigă simpatia publicului prin replici și gesturi mai aproape de cartier. Versiunea Spider-Man 2017 este una croită să ajute oamenii de rând, cu probleme de (dez)orientare, de exemplu. :))

Pentru a înțelege și mai bine cine este acest Om Păianjen și ce a făcut el până acum, las asta aici:

După câteva luni de la incidentele petrecute în Captain America: Civil War, Peter Parker încearcă să revină la viața obișnuită de elev al școlii din New York City, toate astea cu ajutorul mentorului său Tony Stark. Lucrurile par a merge bine, totul reintră oarecum pe un făgaș normal – Spider-Man se preocupă de problemele oamenilor obișnuiți, cum spuneam, și de modul în care ar putea să o abordeze pe fata de care s-a îndrăgostit. Asta până într-o zi, atunci când descoperă că un nou personaj malefic (Vulturul) își face apariția în viața lui, punând în pericol lumea înconjurătoare. Așa începe aventura.

Deși Tony Stark încearcă să-l țină departe de pericol, Peter își ia viața în propriile mâini și rolul de erou în serios și începe să meargă pe urmele armelor high-tech. Peripeții, râs, tensiune. O să vedeți. 😀

Îl puteți vedea la cinema (3D IMAX 3D și 4DX) începând cu 7 iulie 2017. Adică de mâine. 😀

Atenție! Să rămâneți până la finalul finalului. Așteptați să treacă și final credits. Vi s-au pregătit surprize super nice! 😀 *hehe*

Mi-a plăcut atât de mult filmul că l-am luat pe mini Spider-Man cu mini, uăi, acasă. 😀 Sissy s-a îndrăgostit la prima vedere. :))

Pa.

Comments

comments

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: