SuperBlog

SuperBlog restartează creativitatea! Ești gata de noi provocări?

Uite că tot cu ajutorul SuperBlog mă mobilizez să mai aștern câteva rânduri pe-aici… Da! Spring SuperBlog 2022 a aliniat deja la start cei mai curajoși sponsori și cei mai perseverenți și creativi bloggeri.

SuperBlog restartează creativitatea!

La fel ca în fiecare primăvară, din 2015 încoace, vă anunț că începe un Spring SuperBlog… 2016… 2017… 2020… Și povestea continuă! Pentru că, și în 2022, cu toată nebunia ce se petrece în jurul nostru, trebuie să ne mobilizăm și să ne ducem viețile mai departe.

Competiția SuperBlog ocupă un loc tare drag în inima mea de blogger și de… om (cu inimă de pisică neagră). Așa că nu puteam să nu consemnez aici că mai adun o ediție în care mă implic (atât cât simt și îmi permite timpul) ca blogger partener. Chiar dacă în ediția de toamnă am participat în calitate de sponsor, am preferat să rămân incognito. ^_^ Și a fost o bună alegere, într-adevăr!

De data aceasta, nu știu ce ne va rezerva viitorul, nici măcar cel apropiat. Dar trag nădejde că va fi bine și că, așa cum a anunțat Claudia pe Grupul SuperBlog, ne vom putea vedea offline… Iar toate cele simțite în aceste vremuri tulburi vor fi deja de domeniul trecutului.

S-au deschis înscrierile în Spring SuperBlog 2022, a 24-a ediție a celei mai longevive competiții de blogging creativ din România!

Cum te înscrii în SuperBlog? Simplu:

  • citești regulamentul competiției;
  • îți anunţi participarea în SuperBlog într-un scurt articol pe blogul tău;
  • completezi formularul de înscriere;
  • după validarea înscrierii, îți poți accesa contul SuperBlog, iar când se lansează prima probă a competiției, te invităm să-ți înregistrezi articolele în contul propriu din platforma SuperBlog, pentru a fi jurizate. Tot acolo îți vei vedea apoi și notele acordate de fiecare juriu.

Pe măsură ce participi la probele competiției, poți câștiga premii în produse sau bani la probele care îți vor aduce cele mai mari punctaje. Totodată, acumulezi puncte care contează în clasament, având astfel șanse la premiile suplimentare rezervate finaliștilor, adică celor care au participat la toate probele competiției. Mai multe detalii, aici.

Competiția se desfășoară între 1 martie – 15 aprilie 2022.

În toată această perioadă, te poți înscrie oricând, chiar și pentru o probă. Doar că, pe cuvânt, nimic nu se compară cu sentimentul că ești finalist, că ai reușit să te mobilizezi să scrii pentru toate probele (asta înseamnă să fii… finalist, nu?). Să nu mai vorbim despre acea senzație că te afli pe podium sau că numele blogului îți stă scris frumușel pe acea sticlă a trofeului. Ca o încununare a unei munci de două luni și jumătate. Plus o viață…

Mult succes tuturor! Să ne revedem cu bine la Gală!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!