Recenziile Pisicii Negre

Underworld 2016: Blood Wars. Lumea de dincolo… de poveste

Trebuie să recunosc că nu am văzut niciun alt film din seria Underworld. 😀 Dar acest lucru nu m-a împiedicat să accept o invitație la avanpremiera Underworld 2016 – Blood Wars, la Grand Cinema Digiplex Băneasa. Lumea de dincolo – Războaie sângeroase, mai pe românește.

underoworld-2016

L-am văzut 3D, iar treaba asta a amplificat senzația de implicare în poveste. Cu toate că, oricum ar fi, până la final te prinde povestea și tot ajungi să ții cu o parte sau cu cealaltă. Și, cum era firesc, îți dorești ca binili să învingă. :))

În această parte a filmului, Selena, o femeie-vampir războinică, este ajutată de David şi de tatăl acestuia, Thomas, în războiul împotriva clanului Lycanilor, mai ales împotriva căpeteniei acestora, pe numele său de scenă, Marius. Da, știu, au fost mulți termeni noi și pentru mine, dar nu e panică. Începutul filmului îți explică modul în care s-a ajuns în situația actuală și te introduce astfel în acțiune.

Această Selena trebuie să respingă atacurile Lycanilor şi ale facţiunii Vampirilor, care au trădat-o. Așa că vine cu cei doi peste ăilalți și începe un război împotriva războiului, #cumarveni. :)) Fete frumoase, băieți arătoși, văzuți toți în treide sunt extraordinari. 😀 Mai ales luptându-se. Lumea de dincolo… de poveste, așa cum o putem vedea prin ochelarii 3D, este una presărată cu intrigi, lupte, ba chiar moarte. Mă mănâncă tastele să dezvălui mai multe, dar nu vreau să spoilăresc. :)) Așa că vă las cu traileru’ să vă faceți o impresie despre film. Mie mi-a plăcut. Deși, repet, este primul din serie pe care îl știu. Și da, finalul lasă loc de încă o parte, cel puțin. :>

Filmul a fost distribuit în România de InterCom Film și este deja în cinematografe. Chiar dacă te pasionează genul, chiar de nu, mergi de-l vezi! Te va prinde lumea de dincolo de poveste. 🙂

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: