Vlog,  Cărțuială

VIDEO. Azi recomand: 10 filme bazate pe cărți

Wow! Nici nu știu când a zburat timpul și uite-mă cum apar pe aici după mai bine de o lună… Nu am mai publicat pe blog(uri) pentru că mi-am concentrat atenția pe vloguri, pe canalul de YouTube adică. Îmi place foarte mult cum ies materialele, mai ales că știu cum pornesc de la o simplă idee, apoi mă documentez (unde e cazul), filmez, editez și postez. Și aștept ziua în care algoritmul YouTube să vadă ca fiind relevant ce fac eu acolo și să arate clipurile mele mai multor oameni.

În fine, am revenit aici știind că, înainte de video, am avut scrisul. Scrisul meu drag, la care mă întorc mereu pentru a mă confesa, a mă regrupa, a-mi lua energia de care am nevoie. Și plănuiesc câteva schimbări de amploare, mai ales că s-ar putea să reintrăm într-o (nedorită) carantină, dar mna.. Așa că…

VIDEO. Azi recomand: 10 filme bazate pe cărți

Aș putea să redau în scris tot ce am zis în clip, dar atunci, ce rost ar mai avea să vă uitați la el? :)) În plus, consider că le povestesc frumos și ar fi păcat să pierdeți. 😀 Unde e, e. :))

Așa, ca un hint, vă spun că am vorbit despre filme bazate pe romane străine, urmând să public un clip și despre filme românești, dar mai am de văzut câteva. Am amintit și de dubla recenzie: carte vs. film Inferno.

Sper să vă placă recomandările mele, cele 10 filme bazate pe cărți. Vor veni și alte recomandări. Așa că, dacă nu ați făcut-o încă, nu uitați să dați Subscribe & clopoțel! Thankiiiees!


S-ar putea să vă intereseze și: Descoperă filosofia #1 – PLATON | Trecere în revistă, facultate, filosofie, oboseală și altele

Comments

comments

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!