Particip, nu asist!

Care este luxul tău preferat?

„A avea brokerul taU de credite este un LUX, un LUX care NU COSTA! De acum ti-l permiti si tu pentru ca ne-am întâlnit!”

Întotdeauna am încercat să mă imaginez la casa mea, cum o să ies dimineața pe terasă și îmi beau cafeaua liniștită, sorbind ușor din visul american, în timp ce pisica mea cea neagră se spală alene de parcă deține timpul… Nu a uitat de cele nouă vieți moștenite de la ființe ancestrale, necunoscute nouăDreams Road Sign[*phone ringing*]

Tresar, zâmbind în sinea mea. Sunt naivă, îmi zic și mă trezesc ținând telefonul în mână; de pe ecran, îmi surâde fotografia doamnei proprietare. Viitorul nu sună bine. Mă sună pentru banii de chirie. Am întârziat și luna asta! Ei, și? Ea nu știe cât de greu se trăiește în țara asta? Cu atât mai mult dacă ești tânăr. Și vrei să scrii, trăind din asta. Răspund și lucrurile se așează. Pentru luna asta, că de luna viitoare, văd eu ce fac.

Ating cu degetul ecranul telefonului, încet de parcă îl mângâi. Oare ce aș putea să fac pentru mine, pentru un viitor mai sigur? Văd că am câteva aplicații de actualizat. Ar fi bine să-mi actualizez și starea financiară. He he! Update all: un ebook reader, ceva cu bomboane, mda, facebook (Zuckerberg ăsta nu doarme niciodată?). Ia uite, aplicații gratuite noi. Ics și zero, AVBS Credit, Fitness nu știu cum… Revin. AVBS Credit, hmm, ce-ar mai putea fi nou în domeniul ăsta? Dau click și aflu:

super-blog.eu Poza4-retele-de-socializare

„În sfârșit! Acum tehnologia îți permite să aplici pentru un credit direct de pe telefonul tău mobil! Cum așa? Simplu: descarci aplicația AVBS Credit din Magazin Play sau din App Store, îți alegi nivelul de dobândă dorit, apoi aplici și vezi dacă te încadrezi. După instalare, pentru a fi funcțională, trebuie să introduceți codul unic 1234. Această aplicație îți permite să calculezi și să soliciți creditul mult-dorit.”

Voi încerca chiar acum – mi-a străfulgerat prin emisferele cerebrale până să apuc să evaluez criteriile pe care trebuia să le îndeplinesc pentru a primi un credit. Vreau o casă unde să fiu acasă! 

super-blog.eu credit-casa_Fotor

Îmi sun părinții și le propun ideea asta: îmi cumpăr (cu ajutorul lor, firește) un apartament de două camere cu prețul mai mic de 70.000 de euro și fac un credit pentru casă. Apoi îl transform într-un sediu de business pentru o franciză AVBS Credit.

????????????????????????????????????????????????????????????????

Nu am cunoștințe în domeniul financiar bancar, așa că am apelat la serviciul de consultanță gratuită. Așa am aflat condițiile obținerii unui credit în lei: Pot contracta creditul „Prima Casă” persoanele intre 18-70 de ani care nu dețin o proprietate exclusivă ori împreună cu soțul sau soția, ori dețin o proprietate exclusivă împreună cu soțul sau soția ce are suprafața mai mică de 50 mp și care nu a fost achiziționată prin programul Prima Casă. Pentru creditare se acceptă persoanele cu venituri diverse (contracte individuale de muncă, pensii, chirii, profesii liberale, drepturi de autor, indemnizații de conducere sau de cenzori, dividende etc.) atâta timp cât pot face dovada acestor venituri.” Perfect! Eram la baza treptelor, dar priveam deja în sus!

super-blog.eu succes-profesional_Fotor

Au urmat discuții, nelămuriri, cercetări pe internet (avbs.ro), telefoane… Frământări precum „ce atuuri am și ce aș avea în plus față de competitori, ce aș putea aduce eu nou în acest domeniu, sunt capabilă să țin acest business pe picioare, aș fi un șef bun și, mai ales, ce așteptări am de la această afacere?”

Să le iau pe rând, mi-am spus. Așadar, sunt organizată. Îmi plac lucrurile logice, frumos așezate pe categorii, în sertaresuper-blog.eu credit-ipotecar-rate_Fotor și dosare. Nu-mi place haosul, de aceea nu-mi pot lăsa destinul la voia întâmplării, trebuie să gândesc din timp la… timp, la viitorul meu. De aceea, am nevoie de stabilitate. Of, și cât iubesc stabilitatea! Pe undeva, orice contract este stabil, de aceea semnarea unuia pe o perioadă mai lungă nu mă sperie, cu atât mai mult cu cât costurile unei francize AVBS Credit sunt zero. Mă recomand adesea ca fiind o fire ambițioasă, ceea ce este adevărat, iar studiile în psihologie și în științele comunicării mă ajută foarte mult în viitoarea afacere, unde voi lucra și voi cunoaște oameni noi (și frumoși). În ceea ce privește marketingul, cum spuneam, voi putea să aplic, în cel mai practic și eficient mod, cunoștințele de PR în strategiile de publicitate, pentru sprijinirea și dezvoltarea propriului business.

super-blog.eu protect-business_Fotor

Mi-am spus că asta este șansa mea și nu trebuie să o ratez. Este trenul pe care trebuie să-l prind, chiar și din mers, dacă a plecat deja din stație. Voi avea astfel oportunitatea, prin obținerea unei francize, să-mi dezvolt propria afacere, oferind la rândul meu, după câțiva ani de activitate, francize gratuite AVBS Credit. Repet: toate acestea, gratuit!

Mă întrebi care este luxul meu preferat? Bineînțeles, cel care nu costă!


#2. Orice asemănare cu persoana mea nu este pur întâmplătoare. 😀 Am scris acest articol pentru Spring SuperBlog 2015.

 

Comments

comments

8 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: