Wishlist

…sau lista de dorințe, mai pe românește. My wishlist, adicătelea cam ce îmi propun eu să realizez pe termen scurt, dar și ce rezoluții am pentru viitorul an. Exceptând-o pe cea de 1366 x 768 pixeli de pe laptop (altă glumă mai clișeistică nu găseam și io?). Dacă se întâmplă să bifez ceva, voi veni cu poze, dovezi doveditoare. :)) Long story short, iată primul fragment:

1. Să vizitez toate mănăstirile din Moldova, într-un tur de forță.

2. O poză cu Turnul Eiffel. Cu mine în cadru. Fără fotoșop. :))

3. O placă de întins părul cu ioni. Fără gheorghi. Remington, bună, i love it! 😀

google.ro remington-S9500-4

4. Un job real în mass-media. Nu e presă, dar e comunicare. Am devenit PR, domnule! (Mai mult pe partea de promovare online, social media account manager – pe numele pompos.)

google.ro pduuwib7nddmrjn6fv1r1

5. Idem 2, dar cu Big Ben.

6. Un nou aparat foto. 😀  Nu e chiar aparat foto, dar e un telefon care „deține” cea mai utilizată cameră foto din lume. Oricum, vine și deselereul. C-am fost fată cuminte. 😀

Update 2: A venit și Nikonașul AK 47 :)), dar îl folosesc încă pe automat. Mai am de învățat, știu. Multe.

facebook.com 11295629_376145442584342_5196644587129631683_n

7. Să termin de citit Inferno – Dan Brown. Foarte tare cartea! Suspans până la final, acțiune, întortocheli neașteptate, merită! LE: Pe asta aș șterge-o. Ce naibilor, pe lângă înotatul cu delfini, eu pun cititul unei cărți? Da, bre, dar are aproape 700 dă pagini. :))) Rămâne, deci.

8. Să mă apuc de sală. („Și să sar în sus..”)

Update: Am povestit aici câte ceva despre alergatul meu din vara trecută. Nu-mi place ideea de făcut sport în sală, prefer alergatul în parc. Plus că am văzut și rezultatele într-un timp relativ scurt. Mi-aș propune ca, de mâine, să încep din nou fuga-fuga. 😀 Dar nu promit nimic. E doar un uișlist, na. :))

9. Să scriu cel puțin un articol pe zi timp de o lună.

Update: hahahhahahaha!

10. Să învăț să fac ardei umpluți. Am făcut zilele trecute. I-am mâncat pe toți. Data viitoare sper să am inspirația să le fac și poze la fraieri. 😀 Până atunci, luați de pe net:

google.ro ardei-umpluti-2

Update 2: Am făcut și aseară, dar nu-i pun aici că-s timizi, nu stau frumos la poze. :))

11. Să îmi finalizez studiile de master. Ce academic sună! Gata! Am terminat și cu masterul. Două mii și paișpe, în iulie. Douăjde ani de școală! Pam, pam!

google.ro high_school_graduation_by_karaokerobot18

12. Să umplu cu poze albumul acela rămas incomplet. Cu păreri și atât, albumul a fost pierdut. Îl declar nul.

google.ro Collage-4_copie_large

13. Să dăruiesc ceva făcut de mânuțele mele.

14. Să mănânc chinezi mâncare chinezească. Din aia anormală, zic. – Update: am mâncat, dar nu avea viermi sau ceva gândaci. Am lăsat-o vreo trei zile în afara frigiderului, am zis că poate-poate ceva cărniță albă, dar nimic. :))) (completare: glumesc! așa, să fiu sigură că nu mă credeți chiar atât de.. și semnul ăla cu mâna în dreptul capului, rotești mâna din încheietură și fluturi degetele. :))) mai bine scriam simplu nebună) :))

15. Să plec în vacanță fără să am habar unde. Unde-oi vedea cu ochii. 🙂 (Pe asta de-abia am îndeplinit-o, dar nu se pune pentru că lista asta nu exista pe atunci, așa că… nu știu, domne, cre`că nu știu 😀 ) Transfăgărășan, checked!

Sus, la Bâlea Lac, după ce urcasem pe Transfăgărășan. Ce mâncam? No, bulz. :D
Sus, la Bâlea Lac, după ce urcasem pe Transfăgărășan. Ce mâncam? No, bulz. 😀

16. Să merg cu Mami, dinou, la film. 3d. 😀 Done! :> Am fost chiar mai mulți. Cu doi nepoței. 🙂 Eu am dormit bine, nu știu ce să zic despre film. 😀 :)) Era o animație 3d, în vise l-am văzut 2d, de ce să mint? :))

17. Să-mi fac o schimbare de look radicală. (Ohooo, păi, de câte ori să o mai fac pe asta?! :)) )

Update: Hmm.. 😕

18. Să merg la un centru de echitație și să fac ce face Smiley în reclama Cosmote. :)) (Asta s-a cam învechit. E atât de veche încât ăștia nici nu mai există ca brand. *feeling old)

Update: filing uold, filing uold, dar de călărit tot o să merg să călăresc. :))

19. Să dorm sub cerul înstelat. Am făcut asta, copil fiind, și m-a marcat. Frumos..

20. Să înot cu delfinii.

21. Să stau toată ziua în pat fără să mișc un deget. Excepție: ăla care schimbă filmele pe laptop. (Asta ar trebui să fie ușoară. Pfiu, nu-s activă deloc în uișlistul aiesta!) 😀

22. Teatru. Am scris despre asta aici. Bine, am fost de câteva ori, dar nu am scris despre asta de fiecare dată. Deși aș putea să o fac, să mă dau mare. 😀

google.ro generic (1)

Update 2: Am văzut de curând și un spectacol de teatru de improvizație. Chiar am râs! 😀

23. Curs de fotografie.

24. Să editez un filmuleț în care să vorbesc despre ceva anume. (Caut subiecte pentru vlog – de fapt, doar pe primul. Încă nu m-am hotărât la ce să mă opresc prima dată.) 😀

25. Să desenez sau să pictez un tablou pe care să-l pun în cameră. Daaa, pentru tablouaș, mânca-l-aș, voi avea o postare separată. Necesită aprofundare. 😀

Update 2: Lasă, că nu mai scriu eu nimic despre el. Am pictat și eu un tablou, am aplicat și ceva tehnici de colaj, m-am jucat cu pensulele și aia a fost. Lasă, că nu mai scriu eu nimic despre el..

26. Să urc pe munte, pe jos. La Băile Tușnad, am urcat pe jos până în pădure pentru câteva activități de team building. 🙂 Scrisăi și despre asta în articolul ăsta.

facebook.com 11074547_686506451461168_1359357703760401436_n

27. Să donez sânge. Poate așa îmi aflu și eu grupa sanguină. 😀

Update: Am fost anul trecut să donez, dar nu am avut destul fier în sânge, am o ușoară anemie. S-au specializat românii la furat de fer până și din vene. :))

28. Să scriu o poezie pe lună timp de jumătate de an. (Aici ar trebui să mă apropii de finish. Trebuie să număr, dar al’dată.)

29. Să îmi mai fac încă un tatuaj. Cel puțin. (Despre cele două tatuaje ale mele am vorbit aici. Voi reveni cu o postare despre cel de-al treilea. Apropo, știți cumva vreun desenator bun? Băi, dar bun, nu așa.) 😀

30. Să plantez un copac. De aici și vorba aia bă, ești copac? Gata! Am făcut-o și p-asta! Am plantat un piersic. *heart* (Între timp, s-a uscat. :)) Deci, poză, ioc!)

31. Să mă cațăr în vișin să iau fructele să fac gem și compot. Am făcut asta și în 2014, dar asta nu mă împiedică să o bifez și anul ăsta. 😀 (Am mâncat… borș. Anul ăsta nu m-am mai cățărat pă niciunde. *sad face)

Asta e tot ce a mai rămas din vișinele de anul ăsta. :D
Asta e tot ce a mai rămas din vișinele de anul ăsta. 😀

Update 2: Anul ăsta am reușit să mă cațăr într-un cireș. Păcat că era abia începutul lui mai și nu am găsit decât cireșe verzi. Vă daț’ seama că era doar pentru poză și să arăt ce lucruri minuate fac eu. 😀

la cirese

32. Să termin sezonul 8 din dr. House. Aici trișez, mai am doar câteva episoade. Și ăsta e gata! Deși primele sezoane le-am vazut de cel puțin două ori. Sau trei. (Asta a fost simpluță, cum ziceam. Adevărata provocare ar fi să mă uit la seria Star Wars. Sau orice film. Pentru că, se pare, nu mai rezist decât pe jumătăți.) 😀

google.ro tumblr_npuu32YPPv1uuanczo6_500

33. Să învăț o limbă străină la perfecție. Sau măcar să o învăț autodidact. 😀

Update: Până la urmă, o să merg la cursuri.. Faza cu autodidactul a mers doar pentru psihic, dar nup, nu ține.

34. Să recit, frumos, cu intonație, o poezie. De cine vreau eu. (Aaaa, uite și subiectul primului video. Am zis eu că voi descoperi în curând.. hehe!)

35. Să trimit scrisoare în plic cu timbru. Update: Am făcut asta deja, dar nu era scrisă de mine.. Așa că nu se pune. Mai lăsăm.

36. Să mă dau cu patinele. Update: Până la iarnă, sunt bune și rolele. 😀

37. Să citesc o carte într-o zi. Ești un animal, Viskovitz! Spumoasă, haioasă, subtilă, cartea nu te lasă până nu o savurezi intens până la ultima literă. 😀

google.ro 0_13109800_1249166717

38. Să merg la masaj într-un spa. Curiozitatea omoară pisica.

39. Flori în ghiveci. [Se pune iarba pentru pisici? :D] Am plantat flori în ghiveci, dar cele mai multe îmi mor. Nu, nu e adevărată faza cu „după sufletul omului”. :)) Pur și simplu, nu-s eu făcută să am grijă de plante. Daaaaaar. Am cactușii. Aw, my beloved ones, cum ziceam. 🙂

google.ro Cactus_17126

Update: Mi-au murit mai mulți cactuși în martie.. 🙁 În schimb, mă bucur de trandafirii puși de mine cu mânuțele astea două în grădina din fața casei. 🙂

trandafirii mei de acasa

40. Să am un portret de-al meu înrămat. 😀 Narcisa mi-e numele mic. :)) Joke. Am o poză înrămată, eu și atât. De fapt, ar fi vreo două, dar nu sunt chiar tip portret. Aici ar trebui să revin. Așa că nu pun imagine acum! 😀

41. Audio book George Bacovia. Gata, îl am. L-am primit cadou, e pus bine la păstrare. 🙂

42. Încă un concert B.U.G. Mafia. ^^ (Poate vara asta. Costinești, Tineretului. Care mai mergeți să punem bani la benzină?) :))

43. Să vizitez cel puțin 10 case memoriale. Update: Mai am 9,5 case memoriale de vizitat. Am fost deja la casa memorială a lui George Bacovia (cea din București), dar era închis. Am văzut-o deci, însă doar pe jumătate. Adică pe-afară.

44. Să îmbrac un port popular complet. Yeeey, am reușit și asta:

opisicaneagra in costum popular

45. Să am propria carte. Versuri, proză, nu contează. Să o semnez. 🙂

46. Să sar cu parașuta. (Mami, nu citi asta, te rog!) 😀

47. Maramureș. Tot. 🙂

48. Să urc pe YouTube primul filmuleț de tipul celor de pe video bloguri. Să vezi atunci.. 😀 (La cât vorbesc despre asta, nu cred că o să fac ceva până la urmă..) :))

49. Să-mi confecționez o piesă vestimentară de la zero. Croiala mea, tot. Și cusută de mine, bineînțeles.

50. Să inaugurez categoria Rețetele Pisicii Negre. 😀 La cât gătesc, trust me, asta merită să fie pe wishlist! :)) (Mai e ceva de așteptat aici..) :))

51. Pe ăsta îl pun așa, de formă, ca să nu am cifră rotundă.

[Va urma..]

17 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!