Comentez.

The Good Doctor, scos de pe Netflix | Bun, și acum ce?

De-abia așteptam să vă mai povestesc despre câte un film sau serial văzut în ultima vreme, să vă mai fac vreo câteva recomandări, alea, alea. Așa mi-aș fi dorit să fie și în cazul serialului The Good Doctor, de pe Netflix. Dar s-a întâmplat o… întâmplare.

The Good Doctor a fost scos de pe Netflix

Și nu apucasem să termin și sezonul 4. Deși sunt 5 sezoane în total, nu erau toate pe platformă. Și nu e chestia că nu s-a mai întâmplat acest lucru în trecut cu alte zeci de filme și seriale. Mna, licențele mai expiră. Dar era totul anunțat. Nu dispăreau așa, noaptea ca hoții.

În pauzele de la birou, atunci când mănânc mai ales, îmi place să pun câte un episod din serialul pe care îl urmăresc în perioada respectivă. Nu îl văd integral, nu am pauze de 40+ de minute :)), dar înțelegeți. Chiar așa! Cine se uită pe Netflix atunci când mănâncă? Și nu mă luați cu nu e sănătos sau de-astea, că… degeaba. E microb. :))

Astăzi, îmi urmam ritualul, mi-am așezat mâncarea și căutam la Continuă vizonarea. Era al doilea, după Better call Saul. Era, bine spus. Sau ar fi fost, să folosim și un condițional optativ. Pentru că… așa.

Am dat scroll până jos. Derulează dreapta maximum. Caută și în Top Seriale pe România. Ce naiba?! Era pe locul 5. Cum să iasă așa, peste noapte?

Hai să apelez și la ultima, ultima, dar ultima soluție. Search. The… Good… Haide, mă! Doctor. Nup, niciun rezultat. Adică erau mai multe, dar nu vedeam fața asta:

 Și am intrat pe Google. Printre cele mai căutate sintagme, ce credeți? Dap…

The Good Doctor, scos de pe Netflix

Zic E clară treaba! Ăștia ne-au făcut-o. L-au scos fără să anunțe. Motivația celor de la Netflix a fost vagă, fiind doar un banal răspuns în comentarii de la această postare, atunci când au început oamenii să pună întrebări.

Nu mă apuc să strig pe interneți că renunț la abonament, că n-o s-o fac (de-abia am început Better call Saul, cum spuneam mai sus). Dar am vrut să scriu despre asta pentru că poate, poate, s-or crea niște valuri și oamenii vor bate obrazul Netflix-ului că nu să face. Om fi în Estul Europei, n-om avea acces la tot ce se dă la masa bogaților occidentali în materie de filme și seriale, dar chiar așa? Să nu anunțe nicăieri? E aiurea pentru că începi ceva, INVESTEȘTI TIMP și te trezești că trebuie să apelezi tot la site-urile alea torrente concurente cu Netflix, HBO etc. Apropo de asta, am citit azi pe undeva că au pierdut licența în favoarea celor de la Disney+. Asta e! Eu încă un abonament nu-mi mai fac. :))

Voi v-ați uitat la The Good Doctor? Cum vi s-a părut? La ce v-ați mai uitat în ultima vreme?

Comments

comments

5 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!