Cărțuială,  Vlog

Book Haul: Ce cărți mi-am cumpărat de la Editura Litera + două surprize

Se pare că, în ultima perioadă, am fost setată pe cărți, cărți și iar cărți. Ceea ce nu este deloc rău, bineînțeles. Pentru că așa simt că mă pot urni în a scrie și aceste articole. Fie că vorbim despre un book haul sau o simplă recenzie, important este că m-am (re)activat în a împărtăși cu voi prin scris niște lucruri. Și, Doamne, ce dor îmi era!

Book Haul Litera și BookZone

Așa că, astăzi, vorbim despre ce cărți mi-am cumpărat de la Editura Litera, dar și despre două volume surpriză.

Nu voi da multe detalii și nici titluri. Nu de alta, dar cred că ar fi mai indicat să vedeți vlogul, să mă ascultați în timp ce vorbesc despre ele, vi le arăt, aflați și prețuri, tot.

Ce m-a făcut să-mi cumpăr din nou cărți, deși lista pentru citit de anul ăsta este deja făcută? Păi, e simplu. Că îmi place senzația aceea de a pipăi o carte nouă, încercând să mă imaginez citind-o în tihnă sau, dimpotrivă, în metrou în drum spre te miri unde. Astfel, îi ofer un început poveștii noastre. Da, eu am o poveste de spus și de trăit cu fiecare volum citit în parte.

Exact ca într-o relație de iubire, se întâmplă ca unele să meargă mai greu, de la unele să-mi doresc o pauză, iar cu altele să rezonez de la prima descriere.

Și în plus, îmi place să le am în bibliotecă, să le țin aproape și, de-mi vine pofta de o anume și doar o anume carte, să o pot începe oricând.

Editura Litera a împlinit 32 de ani

Cu ocazia aceasta, Litera a avut o campanie foarte faină. La orice comandă, primeai o plasă de pânză și o carte cadou.

Instagram: @opisicaneagra.ro

Așa că mi-am ales ce era pe wishlist de ceva vreme și ce am găsit la un preț mai bun, am adăugat în coș și am plasat comanda. Au venit la timp, așa cum scria în e-mail, toate într-o stare impecabilă. Așa că m-am pus pe filmat. Iată ce a ieșit:

Sper să vă placă și să găsiți utile astfel de articole/vloguri!

Voi ce ați mai cumpărat/citit în ultima vreme?

Comments

comments

3 comentarii

 • Diana

  Nu mi-am mai luat nimic în ultima vreme, dar mi-aș luat câteva de la Litera, deși îmi propusesem să mai aștept doar de dragul cutiilor faine pe care le au în ultima vreme.

  • Georgiana Mihaila

   Nu știu de ce, dar nu mai primesc notificări atunci când îmi comentează cineva pe blog. De aceea răspund cu așa întârziere. :))
   Nici eu nu aveam în plan să mai cumpăr cărți. Nici nu mai am pe unde să le pun și nici nu am timp fizic să termin tot ce mi-am propus. Dar chiar sunt unele oferte de nerefuzat. :)) Plus că le iau o singură dată, deci merită „efortul”, mai ales la prețuri super mici. 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!