Advertoriale (s)toarse

E.ON Cool. Sau cum să te răcorești vara asta cu numai 113 lei 

Atunci când vine vorba despre vară, este imposibil să nu te duci cu gândul la vacanțe…

La plajă… La un cocktail exotic savurat într-un mic colț de rai…

Sursa foto: Pixabay

Bine, bine, dar ce te faci atunci când ești nevoit să rămâi în oraș, concediul ți s-a terminat, banii la fel și mai ai de îndurat din căldura lui… „cuptor”?

Iată câteva idei la care m-am gândit…

Cum să te răcorești vara asta cu numai 113 lei

(Cel puțin) O înghețată absolut delicioasă la terasa favorită

Bineînțeles, aceasta este cea mai la îndemână variantă atunci când îți dorești să te răcorești într-un oraș sufocant cum este Bucureștiul. Dar imaginează-ți o după-amiază de duminică petrecută alături de câțiva prieteni (poate nu mai mult de 3, distanțare socială much..), la o terasă cu mult verde. Pufuri colorate, măsuțe mici, board games și râsete.

Pepeneeeee

De departe, fructul meu preferat. Eu cred că nu degeaba este specific verii. Cu 90% apă, te răcorește, îți oferă și o senzație de sațietate, astfel că este recomandat în diete. Așadaaaar, cumpără-ți pepeni. Cât mai mulți pepeni.

Sursa foto: Pixabay

Recomandare: taie-l în bucățele mici și păstrează-l la frigider într-o caserolă. Este gustarea per-fec-tă! Plus că nici nu costă mult.

Storcător de citrice

Fie că îți faci o limonadă acasă, fie că adori freshul de portocale, un storcător de citrice ar trebui să fie nelipsit din bucătăria ta. Plus că unul electric se încadrează lejer în suma de 113 lei.

Sursa foto: Pixabay

Cum ai mai putea să te răcorești cu 113 lei și de ce am ales exact această sumă?

Cu toții știm că, vara, aerul condiționat face parte din viața noastră de zi cu zi. Pleci de acasă, te urci în mașină, pornești aerul, ajungi la serviciu, unde este pornit deja. Te întorci acasă și, da, pornești aerul condiționat… dacă ai…

Trăim așa-zisa „nouă normalitate”, iar work from home a devenit un modus vivendi pentru foarte mulți dintre noi. Dacă până acum ai considerat că nu ai nevoie de un aparat de aer condiționat acasă, că oricum stai foarte mult la muncă, acum cu atât mai mult ai avea nevoie de unul.

Uite de ce mi se pare o idee bună să alegi soluția E.ON Cool:

1. Faci economii la factură.

Cum? Datorită aparatului de aer condiționat cu tehnologia Inverter, vei plăti mai puțin „la lumină” lună de lună. Iar primele 3 sfaturi din articol ți le poți „permite” chiar din aceste economii. 😀

2. Ai servicii tehnice incluse.

Adică scapi de un mare stres. Tu doar soliciți o ofertă, comanzi, semnezi contractul și o echipă de tehnicieni autorizați se va ocupa de tot. Da, ai transportul asigurat și montajul inclus în pachet (montaj rapid, în numai 5 zile).

Daaar, ce e și mai important, timp de 5 ani ai garanție și zero cheltuieli pe toată perioada contractuală.

Tot în serviciile tehnice sunt incluse și întreținerea, curățarea și igienizarea aparatului de aer condiționat. Dacă, Doamne ferește, te lasă când ți-e lumea mai caldă, ăă, dragă, beneficiezi și de intervenții de urgență 24/7.

Pe site-ul E.ON, veți găsi și alte servicii. Vedeți acolo despre ce este vorba. ^_^

3. Plătești în rate pe 1, 2 sau 3 ani.

Bine, bine, vei spune. Dar cred că mă va costa o groază de bani toată treaba asta. În plus, ce ar aduce nou E.ON Cool despre care îmi tot vorbești?” La un preț absolut rezonabil (ai la dispoziție trei oferte diferite dintre care poți alege ce ți se potrivește mai bine). Iar partea cea mai faină este că poți plăti în rate (începând cu 113 lei/lună, avans zero) împreună cu factura E.ON. Nu-i așa că e tare?

Tu ce alte idei ai pentru o vară cool și răcoroasă?

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!