Advertoriale (s)toarse

#GIVEAWAY | De Ziua Internațională a Cafelei, vă scot la Kfea!

Sau, mai bine zis, poate vă scoateți de-o cafea! ?

Nu am mai făcut de ceva timp un giveaway și, cum mă apropii de 2000 de followers aici și tot cam atâția pe YouTube, am zis să marchez cumva treaba asta. (Sau s-o grăbesc?) Și cum altfel, dacă nu cu o #cafea?

1 octombrie este Ziua Internațională a Cafelei.

Băutura mea preferată, cea care ne este alături în diminețile cele mai frumoase sau mai grele, cea în jurul căreia ne adunăm cu prietenii la o terasă sau care ne-a tot auzit poveștile, glumele, râsul, frustrările, nervii, fuga spre muncă, zecile de minute din trafic. Fiecare cafea ascultă și ascunde o altă poveste.

Așa stând lucrurile, eu și @kfea.ro vă oferim 3 premii constând în 2 cutii de cafea boabe Etolia 250g (diverse sortimente), o cafea proaspăt prăjită ce-mi bucură diminețile de ceva vreme deja. Cutiile vin într-o plasă Etolia, iar primul dintre extrași va primi și o cană termică Etolia.

Ce trebuie să faci ca să intri în tragerea la sorți?

  • follow @opisicaneagra.ro pe Instagram
  • follow @kfea.ro pe Instagram
  • la postarea dedicată acestui giveaway pe contul meu de Instagram, dă tag în secțiunea de comentarii unei persoane cu care îți face plăcere să-ți bei cafeaua. Da, mai mulți prieteni, mai multe comentarii, mai multe șanse de câștig!

Dacă vrei tu și te lasă inimioara (see what I did there?), distribuie postarea pe stories ca să vadă și prietenii tăi, poate participă și câștigă unul dintre ei și vă bucurați de premiu împreună.

Perioadă concurs: 1 – 10 octombrie 2021, ora 23:59

Tragerea la sorți va fi postată în instastory-ul meu în ziua de 11 octombrie. Tot atunci voi anunța și câștigătorii aici și prin mesaj privat.

Premiile vor fi trimise prin curier numai pe teritoriul României. Datele pe care le voi solicita vor fi folosite numai în acest scop.

Fotografiile sunt cu titlu de prezentare (sortimentele de cafea ar putea să difere).

Mult succes!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: