Makeup cu personalitate

My makeup blog rulzz!

Helău!

Bine v-am găsit, dragii mei ștrengari! Sunt tare mândră să vă anunț că am pus, în sfârșit, bazele noului meu proiect: propriul blog de makeup!

Machiajul a reprezentat întotdeauna o plăcere, un mod de a mă destinde și de a căpăta încredere instantaneu în mine. Prin makeup mă pot exprima liber, într-un stil personal. Deși nu mă machiez foarte elaborat în fiecare zi, câteodată aleg să ies din rutina machiajului nude și sar puțin pârleazul.

Aici vă voi arăta fotografii cu machiajul meu de zi cu zi, dar mai ales modul în care aleg să mă machiez pentru diferite evenimente. Mi-am propus să vă arăt imagini cu machiaj artistic, de teatru sau film, de Halloween și multe altele. Voi încerca să combin arta machiajului cu informațiile din domeniu, dar voi aborda și teme conexe. Veți vedea la timpul potrivit despre ce este vorba.

Bineînțeles, cel mai important: îmi voi purta fiecare machiaj cu personalitate! 🙂

A! Era să uit: nu sunt makeup artist, doar încerc marea (de posibilități) cu degetul (și pensula).

Gata cu vorba, merg să îmi pregătesc prima postare. Avem mult de lucru – eu cu noul blog, voi cu părerile de curcubeu. 😀 Să-mi spuneți ce părere aveți și ce ați vrea să găsiți aici. Știu că există deja multe bloguri de beauty, dar mie îmi place să cred că împreună vom fi o comunitate de fete cochete (fără să exclud domnii care vor avea grijă ca domnișoarele și doamnele lor să mă citească), cosânzene cărora nu le e frică să-și exprime personalitatea! Fie ea și prin purtarea unui ruj roșu în miezul zilei! 😀

i1.wp.com facebook.com-397533_301...19784_n-1-e1429640426797

Nu vreau reguli, nu vreau îngrădiri, nu e voie să spunem nu e voie! Aici suntem liberi și prieteni! 🙂

makeupsign

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!