Despre mine și ce lucruri minunate fac eu,  Frânturi de suflet,  Particip, nu asist!,  Playlistul lunii

Am câștigat pariul cu inima – Beth Hart, excepțională!

După ce vă anunțam că Beth Hart va veni la Sala Palatului pentru a susține un concert extraordinar, am așteptat evenimentul cu sufletul la gură. A fost primul meu concert internațional. Și va fi unul pe care nu am să-l uit niciodată!

Poate nu ați citit postarea de atunci, dar o puteți face acum. Asta ca să vă lămuriți despre ce pariu vorbesc. Aveți articolul aici. Am scris câteva versuri, inspirată fiind de melodia preferată – Caught out in the rain. După ce am văzut-o live, cred că voi opta pentru alta. 😀 Mă reprezintă mai bine, simt.

Sau asta. Nu mă pot decide. 🙂 #lyrics

Deși s-a lăsat așteptată, a meritat orice secundă. Și să știți că nu vorbesc atât de frumos despre concertul ăsta pentru că nu am mai văzut altele asemenea. :)) Este părerea unanimă a celor care au participat la seara aia magică – Beth Hart a câștigat pariul cu inimile noastre. O ascult cu plăcere de atunci, în orice moment al zilei mă încântă vocea ei, iar nopțile îmi sunt mai pline de când am descoperit-o.

DSC09742 (Medium)

Mesajele puternice pe care le transmite, nonconformismul ce o caracterizează, gesturile sincere de pe scenă, limbajul nonverbal, tatuajele 😀 și, cel mai important aspect, vocea in-cre-di-bi-lă – toate astea m-au făcut să tremur, să vibrez alături de mii de oameni, într-un cor de aplauze în picioare. Solo-urile chitariștilor mi-au ridicat părul pe ceafă, iar șira spinării a fost locul de joacă al emoțiilor puse pe portativ. 🙂

Beth Hart a demonstrat înca o data, marti seara la Sala Palatului, ca este mai mult decât o artista complexa aflata pe primul loc în topul Billboard Blues, nominalizata la Premiile Grammy si câstigatoare a nenumarate discuri de platina. Si este mai mult decât una din cele mai bune voci feminine de blues din lume la ora actuala. Pentru ca Beth te lasa cu gura cascata  si te „hipnotizeaza” aproape cu fiecare piesa  în care amesteca perfect rock-ul cu blues-ul si jazz-ul. (stirileprotv.ro)

Repet: rock + blues + jazz = LOVE (plus…) 😀

Finalul concertului m-a găsit în picioare, cu palme umflate de la aplauzele frenetice, vocea pierdută. Am rămas fără cuvinte. Nu am fost în stare să articulez vreo părere. Mi se părea că orice aș spune ar fi prea puțin pentru a putea descrie ceea ce tocmai trăisem…

Sper să revină curând (așa cum a promis) și să mă bucur din nou de o voce și o artistă în toată puterea cuvântului – BETH HART!

Comments

comments

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: