Despre mine și ce lucruri minunate fac eu,  Evenimente

Atenție! Cu mine nu-i de joacă! :D #bloggerslanpartyxvii

Acum ceva timp, prin februarie, am participat din nou, hă, hă, la Bloggers Lan Party #BLP. De data aceasta, ediția a purtat tricoul cu numărul 17 și mi-a adus un loc pe podium la unul dintre jocurile mele preferate (prezente pe terenul de joacă din ziua respectivă).

Despre Bloggers Lan Party..

Știți câte ceva despre #BLP dacă suntem prieteni pe Facebook sau mă urmărți pe Instagram. Am postat în ziua respectivă câte ceva despre ce am făcut noi acolo.

Dacă sunteți un cititor mai vechi, veți ști, de asemenea, că am mai scris în trecut despre alte ediții Bloggers Lan Party.

Bref:

BLP este o competiție care adună la un loc oameni faini, bloggeri și cititorii lor, și le dă de joacă. De la Guitar Hero la NBA 2k18, de la Activity la testări jocuri VR.

Locul II la Activity

Nu m-am băgat pe toate câmpurile de luptă. Shooterele nu mă atrag,

nici joaca cu roboții,

FIFA nu mai reprezintă o atracție (pentru mine!, numărul celor de pe lista de așteptare fiind destul de.. rotunjor).

Mi-am testat durerile de spate, iar rezultatul a fost unul satisfăcător pentru mine. Nu sufăr de nicio afecțiune a coloanei vertebrale, dar trebuie să mă supraveghez. Sau așa ceva.

M-am înscris la (doar) trei jocuri.

La Mortal Kombat am luat bătaie. Am jucat cu Raiden, csf.

De curând, de pe la începutul lui decembrie, am început să joc Hearthstone.

Îmi place tare mult jocul ăsta. 😀 Așadar, cu un deck subțirel, de începător, am ajuns în optimi. (Nu trebuie să știe nimeni că, de fapt, cel cu care am jucat a trebuit să plece după meci, chiar de a fost învingător :D).

Ce s-a întâmplat mai încolo? A trebuit să renunț eu. Pentru că am avut de ales: Hearthstone sau Activity, unde mă calificasem deja în finală. Alături de Alexandra, implicată și dedicată jocului întru câștigarea lui, am ieșit pe locul II. În condițiile în care era a doua oară când ne vedem. 😀

Înscrieri BLP ediția a XVIII-a

Au fost oameni care m-au întrebat cum pot participa și ei la acest eveniment. Eu am anunțat de fiecare dată că au început înscrierile, dar pentru asta trebuie să-mi urmăriți activitatea pe pagina blogului (mai ales). Te poți înscrie ca blogger sau cititor, pentru cea din urmă categorie se aleg participanții prin tragere la sorți.

Așadar, fiți cu ochii pe mine și cu chef de joacă! Let the ghem begin!

PS: Apar și eu jucând Hearthstone pe la min. 1:33. :>

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: