Comentez.,  Evenimente,  Particip, nu asist!

Nu prea am avut noroc la #BLP13 – Level: Începător

Hello! Long time, no see. Aș avea multe de povestit, dar le veți afla la momentul potrivit. Azi trebuie să vă povestesc câte ceva despre ziua de 4 martie, adică despre sâmbăta trecută.

Am fost la Bloggers Lan Party – Ediția cu nr. 13

Nu mi-am făcut niciun fel de așteptări dinainte, nu m-am gândt cum va fi. A fost prima participare și mă mai gândesc dacă voi merge și data viitoare. :)) BLP este un eveniment în cadrul căruia se adună bloggeri (mai mult sau mai puțin cunoscuți) și testează diferite jocuri recent lansate. De la shootere la boardgames, toate au creat o atmosferă faină în care toată lumea își dorea să prindă un loc la „masă”.

Ajunsă acolo (Impact Hub), am aflat că vor fi două etaje între care putem oscila. Ceea ce am și făcut, dar după ce m-am înscris pe niște liste. Tipa care mi-a dat ecusonul mi-a scris urât numele. M-am uitat la ceilalți, ale lor erau mai frumoase. :)) 😀

În fine. Atunci când m-a întrebat cineva pe ce listă să mă pună (aia neagră, zic) :)), l-am văzut ușor dezamăgit când a aflat că e prima participare. Stai, frate, că între timp mai fac și alte lucruri. Nu e ca și cum trăiesc din/pentru gaming. Am avut câțiva ani în care m-am jucat de la WoW la CS, de la canastă și Monopoly la jocuri Marvel pe PS2. Îmi pare rău că trebuie să te anunț că e musai să și lucrez.

În fine 2. După asta, mi se cam luase cheful, am vrut să plec. Dar am zis neah, what the hell, măcar să încerc câteva chestii de pe aici.

Și am început cu Orange Express.

Orange Express este un joc de tipul Monopoly, doar că nu construiești case și hoteluri, ci rute CFR, gen. Ăsta chiar mi-a plăcut atât de mult că am făcut două jocuri. Și un #selfiedintren:

Am urcat apoi să-mi aștept rândul la Guitar Hero. Același lucru: toată lumea presupunea că deja știi ce trebuie să faci, deși era prima oară când „mă jucam” cu o chitară. De genul. Normal că am pierdut. 😀

nu mai știu cine mi-a făcut poza ca să-i dau credite. 🙂

VR-ul nu l-am testat pentru că era o lungă coadă. Plus/minus din cauză de posesie de ochelari și miopie. Nu știam care e faza, nu prezenta nimeni nimic, ar fi trebuit să te prinzi din.. mers. 🙂 Așa că am rămas cu gândul că poate data viitoare voi încerca și eu. Măcar să văd cum e. :>

Inițial, mi s-a spus că nu voi juca NBA 2k17 pentru că sunt începătoare. M-am trezit apoi trecută pe o listă a jucătorile de NBA, diferită de lista de la consola pe care se juca baschet. A fost o mică încurcătură, dar s-a rezolvat. Am pierdut și aici. La scor. :))

M-am jucat și un joc românesc: Link Twin, la care am stat chiar bine.

Măcar a fost o zi cu soare…

Am plecat acasă și am crezut că mi-am uitat un pulover (drag) pe-acolo. Agită-te, trimite mesaje, ca mai apoi să-l găsesc în geantă. M-am culcat devreme în ziua aia. Prea mult ghinion pe-un minion. :))

Cam așa am văzut eu #BLP13 prin ochii mei de noobălău. Mulțumesc pentru atenție! Și organizatorilor care au făcut, totuși, eforturi ca toate să iasă bine. Mai au de lucrat unii la aroganța aia nesuferită (de care te lovești încă de la intrare), la modul de primire a celor neexperimentați, la caligrafie :)) (și pe ecusoane, dar și pe listele cu bloggerii înscriși la jocuri), la explicarea mai clară a lucrurilor ce vor avea loc acolo (unii erau picați din cer, mai ceva decât mine, care au spus că s-au înscris la oha și au fost aleși să vină, dar habar nu au ce trebuie să facă; într-un sfert de oră s-au tirat). Și poate ar mai fi, dar le păstrez, poate, pentru articolul de înscriere la BLPaișpe.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!