Concursurile mele

Concurs de toamnă: Atenție! Cad cărți!

Salutare! 😀

Am venit astăzi, într-o zi cețoasă de sâmbătă, să vă anunț că organizez primul meu concurs pe Facebook. Yeeey!

În cadrul concursului meu tomnatic „Atenție! Cad cărți!”, 😀 nu doar frunze, am pus la bătaie trei volume din domenii diferite, tocmai să ai de unde alege:

Tot ce trebuie să știe părinții – 90 de întrebări și răspunsuri – Francois Dumesnil

tot ce trebuie sa stie parintii

În fiecare zi, părinții se confruntă cu întrebări la care nu pot răspunde bazându-se doar pe instinct sau pe experiența proprie. Poate un copil să aibă secrete? E bine să-i „bârfim” prietenii? Cum să-l încurajăm să obțină performanțe școlare? Cum să-l criticăm fără să-i distrugem încrederea în sine? Cum putem contracara efectul negativ pe care unele emisiuni TV îl au asupra celor mici? Cartea oferă răspunsuri la cele mai frecvente întrebări ale părinților și sfaturi practice care vă ajută să găsiți soluțiile optime în problemele dificile legate de educația copiilor și adolescenților.

Trei indicii ale unei slujbe mizerabile – Patrick Lencioni

trei indicii ale unei slujbe mizerabile

“Trei indicii ale unei slujbe mizerabile” relatează povestea de neuitat a lui Brian Bailey, un director retras brusc din activitate, care caută sa dea un sens carierei şi vieţii sale. Printr-o serie de „răsuciri“ şi întorsături ce îl aruncă din funcţia de director al unei companii de prestigiu pe pârtia din Tahoe Lake, la geamul unui restaurant fast-food, Brian descoperă trei cauze universale ale suferinţei şi frustrării în muncă şi modalităţile de a le depăsi. Indiferent că încearcă să convingă un bancher de importanţa satisfacţiei în muncă sau cere unui şofer care livrează pizza să fie mai prietenos cu clienţii, Brian se confruntă cu o serie de situaţii care dezvăluie mizeria prezentă în numeroase companii.

Îmblânzitoarea de bărbați – Gail Douglas

imblanzitoarea de barbati gail douglas

Dan, un nonconformist periculos de atrăgător, care ardea mai fierbinte decât un apus de soare californian, se pregătea să-i spună lui Tory Chase că o angajase, când femeia se hotărî să plece. Dan Stewart o cosidera perfectă pentru a pregăti lansarea noilor sale produse, dar încântătoarea Tory era atât de nervoasă în privința deciziei lui, încât își pierdu cumpătul. Poate că strângerea lui de mână o pusese pe jăratic, sau albastrul intens al ochilor lui care pătrundeau până-n adâncul sufletului, dar Tory se întreba dacă putea într-adevăr să lucreze pentru acest om. Încercaseră amândoi să fugă unul de celălalt ca să-și păzească inimile. Oare o marionetă și un clovn puteau să le arate că singurul mod de a pluti de fericire era să riști totul pentru iubire?

Ce trebuie să faci ca să câștigi una dintre ele?

Alege-ți o carte și scrie-i titlul într-un comentariu la această postare de pe pagina de facebook a blogului și o poți câștiga prin tragere la sorți! E atât de simplu: lași un singur comentariu și ești înscris automat! Anunță-ți și prietenii să puteți citi împreună cartea favorită! 😀

Concursul începe în această seară, 07 noiembrie 2015, și se încheie pe 15 noiembrie, ora 23:59. Cei trei câștigători vor fi extrași prin random.org și vor fi anunțați pe 16 noiembrie. Mult succes! 🙂

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: