Advertoriale (s)toarse

CTL Ambalaje… pe bandă personalizată (rulantă)

De foarte multe ori, atunci când am avut de comandat un cadou de pe vreun site, m-am gândit dacă va ajunge în siguranță la destinatar. La fel s-a întâmplat și cu produse cosmetice sau altele la fel de fragile. Mi-era teamă să nu primesc vreun fard spart sau o oglindă făcută bucăți, care să-mi aducă ghinion vreo 7 ani. Și o gaură nedorită în buget.

Despre ambalaje…

Dezvoltarea și diversificarea producției de bunuri a atras cu sine evoluții spectaculoase și în domeniul producției de ambalaje. Ce reprezintă un ambalaj? Păi, cred că e clar pentru toată lumea, dar scriu și eu aici.

Conform STAS 5845/1-1986, ambalajul reprezintă „un mijloc (sau ansamblu de mijloace) destinat să cuprindă sau să învelească un produs sau un ansamblu de produse, pentru a le asigura protecţia temporară din punct de vedere fizic, chimic, mecanic, biologic în scopul menţinerii calităţii şi integrităţii acestora în starea de livrare, în decursul manipulării, transportului, depozitării şi desfacerii până la consumator sau până la expirarea termenului de valabilitate.” (conspecte.com)

Mai pe scurt…

Ambalajul este un material (hârtie, carton, masă plastică etc.) în care se împachetează ceva pentru a fi păstrat sau transportat.

Folia cu bule, curată terapie…

Sursa: ctlambalaje.ro

Comenzile de aparate electrocasnice grele poartă cu sine aceeași temere. Să nu mai vorbim de componentele electronice fragile… Nu știu cum sunteți voi, dar și atunci când am comandat o baterie pentru laptop m-am temut că, în goana curierului, aceasta va avea de suferit. Ei bine, atunci când a ajuns bine în brațele mele, am avut o revelație. Putem avea grijă de lucrurile noastre mari prin alegerea unor lucruri mici de calitate. Uneori, nici nu realizăm că uităm să acordăm importanța cuvenită detaliilor din viața noastră. Cum ar fi o simplă folie cu bule, material popular care a revoluționat transportul mărfurilor. Aceasta se poate mula inclusiv pe produse cu forme neregulate, oferind un grad ridicat de protecție (la umezeală sau temperaturi scăzute). Materialul din care este confecționată este ușor de reciclat, cantitatea de plastic folosită pentru fabricarea ei este mică (în ciuda volumului său).

Atâtea avantaje! Să nu mai zic de plăcerea vinovată de a sparge bulele, pe rând, pe fiecare în parte. E și ăsta un mod de a economisi banii de terapie la psiholog. :))

Sursa: prattplus.com

Dacă ai o afacere ce livrează colete în toată țara, activezi în sectorul de producție sau deții spații de stocare, știi deja că partea de ambalare este un aspect important al business-ului tău. De aceea, pentru a-ți menține clienții mulțumiți, comenzile lor trebuie să fie onorate cât mai profesionist cu putință.

Vorbind strict despre ambalaje și sisteme de ambalare, este bine să îți alegi un furnizor de încredere, care să-ți poată pună la dispoziție tot ceea ce ai nevoie: de la bandă adezivă personalizată până la mașină semiautomată de legat.

Folia stretch și utilizările sale

Acum, că tot am vorbit despre minunata și terapeutica folie cu bule, un alt material revoluționar al timpurilor noastre este folia stretch, utilizată atât la scară mare (fixarea mărfurilor pe un palet pentru a fi transportate), cât și la scară mică (înfășurarea alimentelor depozitate în frigider, de exemplu). 😀

Folosești folie stretch pentru ambalarea mărfurilor și produselor, pentru a ușura atât transportul, cât și depozitarea acestora, având o eficiență dovedită în protejarea produselor de umezeală sau șocuri mecanice (apărute în timpul transportului). Materialul este, de asemenea, ușor de reciclat și nu mărește volumul sau greutatea coletului, indiferent de mărimea acestuia.

Așa cum ne place adesea să spunem în aproape orice situație…

Detaliile fac diferența.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: