Advertoriale (s)toarse

Pac-pac! Acuși vine vacanța! Airsoft e (la) mare!

Vă amintiți de articolul în care vă povesteam despre Airsoft? Este vorba despre acel joc în care simulezi un conflict militar, cu tot ce ține de acesta: de la echipament de protecție și până la tot felul de modele de arme, special create pentru acest tip de activitate. Cel de seamănă cu Counter Strike.

Boon. Acum, că v-am introdus în atmosferă, zic să vă prezint un loc de unde vă puteți procura toate cele necesare în caz de război. :)) Război cu sine, că nu se pune problema de vreo agresivitate pe bune. Totul e gândit să te eliberezi, să-ți găsești liniștea. Zen, ce să mai.

airsoft-constanta-airsoft-la-mare-1

Dacă mă întrebați ce m-a apucat cu jocul ăsta, ei bine, nu pot să vă spun decât că îmi fac planuri pentru vacanța viitoare. Mare, soare, plajă, relaxare. Cum să nu-ți vină cheful de joacă și să nu te duci frumușel la shopping? Combinația perfectă: concediu și cumpărături! Cum era firesc, există un loc special creat pentru împătimiții de airsoft constanta, un fel de variantă fizică a magazinului online – showroom airsoft constanta se numește el și îl găsiți pe Bulevardul Mamaia, fix la nr. 20. Acest megastore găzduiește nu numai jucătorii de „acasă”, dar și pe cei aflați „în deplasare”, adică vizitatorii aflați în trecere pe la malul mării.

De ce îi zice „airsoft megastore”?

  1. E structurat pe două etaje:
    1. primul este Gun level, adică raiul armelor de airsoft – găsești aici de toate: pistoale, snipere, grenade – o colecție de peste 200 de arme, așezate atent pe categorii; dar și consumabile și toată gama de optice pentru aceste arme.
    2. al doilea etaj este Gear level, adică tot ce înseamnă echipament airsoft – de la veste tactice la uniforme pentru contractori, aici puteți găsi și proba peste 1000 de articole vestimentare. airsoft-constanta-airsoft-la-mare-5
  2. Stocul de marfă este diversificat. – găsești într-un singur loc absolut tot ce ai nevoie pentru a (te) descărca. Vreți să vă enumăr? Păi, avem așa: pistoale, mitraliere, veste tactice, bocanci, accesorii, piese și consumabile airsoft. La mall trebuie să cotrobăi prin toate magazinele să te îmbraci din cap până în picioare. În vacanță nu ai timp de așa ceva. Și nici la război. Că doar nu suntem babe să ne pieptănăm și țara să ardă. 😀 Aici le ai pe toate la un loc. airsoft-constanta-airsoft-la-mare-6
  3. Angajații au experiență. Vă întrebați de unde știu? Păi, e logic. Nu te poți apuca să faci treaba asta fără să știi cu ce se… luptă. Pe bune. Uite, fă un exercițiu de imaginație: eu, la ghișeu, tu vii să mă întrebi ce jachetă să îți iei. Eu, bineînțeles, ți-o voi recomanda pe criterii de culori și tendințe dintr-ale fashion-ului. :)) Chiar am pus ochii pe un model army, vai, vai.. 😀 Vezi? Nu-i de mine. E nevoie de oameni experimentați, care să te îndrume, să-ți dea sfaturi și chiar să te ia de la zero cu informațiile.
  4. Airsoft Networking – Încă o treabă mișto este faptul că împătimiții de airsoft se pot întâlni aici și pot împărtăși lucruri despre pasiunea lor comună, stând la o cafea. V-am zis că e megastore? 😛 airsoft-constanta-airsoft-la-mare-3

Cam așa stă treaba. Uite că v-am făcut o recomandare faină pentru concediu, dar nu numai. Turiști se găsesc și iarna, ce dacă-i gheață la mal? Iar în ceea ce mă privește, în caz că la vară ajung singură pe acolo, măcar știu unde îmi voi găși companie… Într-un magazin airsoft constanta. :))

airsoft-constanta-airsoft-la-mare-7

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!