Vorbe de duh

De 32 martie! Ziua muierii.

Stau în pat. Poate că zac. Nu mă mișc de aici cu toate că timpul mă presează. Tre` să plec la muncă. Chiar de e duminică și va fi foarte cald. Mda.. Niciun oftat nu`mi poate lua „privilegiul” de a număra rujuri și rimeluri.. Mă doare capul și sper să fie de la nesomn, nu de la sinuzită. Iar. De mâine într`o săptămână e ziua mea. Pe 21 fac 21. :)) Neah, 24 fac. Și am crescut degeaba că lucrurile se înrăutățesc de la an la an. Aș vrea să sparg clepsidra Timpului, să nu mai avem unități de măsură pentru maturitate. Că, dacă ai ajuns la 24, tre` să te măriți și să ai o cireadă de copii schizofrenici. La pachet cu un bărbat mai retardat decât toată gloata aia de copii. Pe care să`i speli și cărora să le gătești cazane de mâncare. Și apoi să te crizezi toată viața că bărbactu te înșală și să stai să îl controlezi prin telefon și pe gulerul de la tricou ca nu cumva să pierzi ceva. Și el îți zice că nu, tu zici că da, vă certați, copiii urlă, plm, raiu pe (sub) pământ.
Dacă ai 24, nu, nu te măriți. Și nici nu faci copii. Chiar dacă tu ai văzut la mamai`ta că la 18 era la al treilea copchil, tu stai acolo și nu ne face rasa de râs. Gândește`te la scutece schimbate care put și la miros de lapte praf în păr. La un moment dat, astea sunt lucruri pozitive care fac să țâșnească laptele din țâța doritoarei, dar la 24 nu. Nu mai spune tuturor că un copil te împlinește când nu ai nici 12 clase. Pentru că numai o carte de gramatică te`ar completa foarte bine în mizeria de viața pe care o duci, dar nu realizezi de proastă ce ești. Sau când ai un barbar (ca în Diablo) lângă tine și te bate de te usucă. Crezi că după ce va vedea bebelușu ăla scump că orăcăie în pat, o să se transforme subit în panseluță? Ia mai gândește`te!
Femeile sunt proaste. Nu generalizez, dar toate sunt proaste. Nu mă refer la notele de la școală sau la numărul de cărți citite. Femeia e o proastă pentru că așa e genetic stabilit. Cromozomii noștri sunt cusuți pe dos, iar hormonii ne dau dureri de cap când e vorba de masculi. Da` mai dă`i dracu! Că dacă nu gândești când alegi, ajungi să consideri că timpul parcă fuge pe lângă tine.
Am fugit.
PS: Căscați bine ochii atunci când stați cu cracii în sus ca să nu se mai ajungă atât de des la avort, în secolul nostru. Zic. Și dacă tot ovulul s`a lăsat fecundat, uită ce am zis mai sus și dorește`ți să`ți miroasă părul a lapte praf.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: